luni, februarie 26, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăA-Z NEWSHaltere: Alte patru medalii pentru români la CE de juniori şi tineret...

  Haltere: Alte patru medalii pentru români la CE de juniori şi tineret din Israel

  Sportivii români au cucerit alte patru medalii, trei de aur şi una de argint, marţi, în ziua a treia a Campionatelor Europene de haltere pentru juniori şi tineret de la Eilat (Israel), astfel că bilanţul total este de 13 medalii, dintre care şase de aur, trei de argint şi patru de bronz.

  Junioara Loredana Toma a câştigat trei medalii de aur la cat. 58 kg. Toma s-a impus la smuls cu 91 kg, unde medalia de argint a revenit altei românce, Georgiana Titeş, cu 85 kg. La stilul aruncat, Toma a câştigat cu 112 kg, pe locul secund s-a clasat Daria Ţeveleva (Belarus), 111 kg, rusoaica Maria Lubina a luat bronzul, cu 108 kg, iar Titeş a terminat pe 4, cu 100 kg. La total, Toma a ocupat primul loc, cu 203 kg, Ţeveleva s-a clasat pe doi, cu 193 kg, Lubina a încheiat pe trei, cu 192 kg, iar Titeş a fost a patra, cu 185 kg.

   

   

  La cat. 69 kg, juniorul român Teodor Bilegan a ocupat locul 8 la smuls (131 kg) şi aruncat (160 kg) şi pe 7 la total (291 kg).

  Juniorul Florin Ionuţ Croitoru câştigase anterior trei medalii de aur la cat. 62 kg, la smuls (132 kg), aruncat (157 kg) şi total (289 kg). Un alt junior, Marian Daniel Albu, a cucerit medalia de bronz la stilul aruncat în limitele categoriei 56 kg, cu performanţa de 123 kg.

  La categoria tineret, Dana Berchi (53 kg) a luat trei medalii, două de argint şi una de bronz. Berchi a cucerit medalia de bronz la smuls, cu 74 kg, argintul la aruncat, cu 90 de kg, iar la total a ocupat tot locul al doilea, cu 164 kg.

  Tot la tineret, în limitele categoriei 62 kg masculin, Răzvan Nicoară a luat o medalie de bronz la smuls (120 kg) şi una la total (cu 267 kg).

  România are 15 participanţi la Europene, urmând să mai concureze Florin Cătălin Bejenariu (cat. 77 kg), respectiv Irina Lăcrămioara Lepşa (cat. 63 kg), Bianca Mihaela Ioniţă (cat. 69 kg), Andreea Aanei (cat. +75 kg), toţi la juniori, Adrian Ghişoiu, Paul Cătălin Stoichiţă (ambii la cat. 77 kg), Marius Danciu (cat. 94 kg) la tineret.

  AGERPRES

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Media
  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente