Connect with us

ALL MEDIA

Inna – „Nu mănânc prăjeli pentru că nu sunt sănătoase”

Published

on

 

În doar doi ani, Inna a devenit un nume important în întreaga Europă, iar piese precum „Hot”, „Amazing” şi „Deja Vu” au ajuns pe primele locuri în topurile internaţionale. În ediţia de sâmbătă a emisiunii Ce se întâmplă, doctore?, artista nominalizată la Best European Act la EMA 2010, eveniment ce va fi transmis live de MTV duminică, 7 noiembrie, de la 20:00, dezvăluie care sunt secretele siluetei sale de invidiat.

Deşi succesul de care se bucură implică o viaţă foarte agitată, în care petrece mult timp prin hoteluri şi aeroporturi, tânăra cântăreaţă nu se abate de la regimul de viaţă sută la sută sănătos. „Nu mănânc prăjeli pentru că nu sunt sănătoase. Aşa m-a învăţat mama: să nu mănânci cartofi prăjiţi niciodată. Noi nu avem cartofi prăţiţi niciodată în casă”, a mărturisit artista pentru emisiunea Ce se întâmplă, doctore?, prezentată de Oana Cuzino.

În aceeaşi ediţie a emisiunii, Camelia Şucu, Valentina Pelinel şi Mădălina Drăghici, trei femei de un rafinament aparte, povestesc reprezentantelor sexului frumos care sunt metodele lor de înfrumuseţare în timp record. De asemenea, esteticianul Michelle Peck, cea care se ocupă de imaginea impecabilă a Madonnei, dezvăluie câteva dintre secretele starului internaţional în ceea ce priveşte îngrijirea corporală.

Lasa un comentariu aici!

1 Comment

1 Comment

  1. vlad

    6 noiembrie 2010 at 15:30

    nu mai mananca …. asta a vrut sa spuna . ca de cand e mare. mare artista , nu mai mananca . 😀 la ce fata de taranca avea inainte sigur manca 🙂

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA va fi transmisa in direct, joi, ora 21!

Published

on

 

Cel mai mare evenimt media al anului, Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018 va avea loc, joi, 22 noiembrie, in direct de la ora 21. Transmisia se poate vedea live pe radardemedia.ro, Youtube si Facebook.

Se vor acorda premiile votate de catre publicul cititor dar si o serie de premii speciale. 

Ne vedem joi!

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018: Voteaza-ti aici favoritii! Cand va avea loc Gala?

Published

on

 

Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018, va avea loc, joi 22 noiembrie, la Ambasad’Or Events.

Ceremonia de decernare a trofeelor va fi transmisa in direct incepand cu ora 20:45. Transmisiunea se vede live pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Votarea pentru desemnarea castigatorilor se inchide in data de 12 noiembrie, pana atunci puteti sa va votati favoritii aici:

 

STOP VOT!

Castigatorii vor fi anuntati pe 22 noiembrie, ora 21, in direct pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Regulament si calendar competitie, aici!

GDPR: Prin exprimarea optiunii de vot, radardemedia.ro nu colecteaza date cu caracter personal! Regulament si calendar competitie, aici!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Postul de radio Digi FM a aniversat 3 ani de existenta!

Published

on

Foto Credit: DIGI
 

Ca în fiecare an, de la prima emisie și până acum, echipa matinalului Digi FM, adică Bogdan Miu, Cătălin Striblea, Beatrice Ghiciov și Bogdan Ciuclaru a primit, la aniversarea a 3 ani, vizită binecunoscutului artist: SMILEY.

Păstrând obiceiul, acesta a adus un tort după chipul și asemănarea radioului cu cea mai mare acoperire privată din România, promițând din nou, că o să vină și la aniversarea de 4 ani.

Baloane, artificii, știri cu vești aniversare, cadouri pentru ascultători, super prăjituri și muzică, așa cum numai la Digi FM se poate auzi. Într-o atmosfera de petrecere, întreaga echipă, alături de toți colegii din trust, s-a bucurat de cadourile primite și de prezența lui Smiley, care s-a simțit fix ca „Acasă”. Mai mult decât atât, după ce au ieșit din matinal, Cătălin Striblea și Andrei Maria aka Smiley, au realizat împreună încă o ediție de succes a emisiunii „Oameni de Colecție”.

La 3 ani de la lansare, Digi FM își propune să păstreze tonul prietenos pe care l-a menținut în toată această perioada, să nu întârzie niciodată cu știrile din 30 în 30 de minute și să fie mereu acolo unde contează pentru „Ca să știi.”

Mulțumim tare, Smiley și LA MULȚI ANI, DIGI FM!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending