joi, februarie 22, 2024
More
  AcasăENTERTAINMENTVedeteOana Zăvoranu urmărită de procese și în 2024. Vedeta riscă o condamnare...

  Oana Zăvoranu urmărită de procese și în 2024. Vedeta riscă o condamnare penală

  Oana Zăvoranu a scăpat de dosarul de divorț, dar nu și de celelalte procese. Așa se face că anul 2024 va fi unul decisiv pentru vedetă care are de înfruntat un dosar penal, dar și unul legat de casa ei, inforează EVZ.

  Exclusiv. Oana Zăvoranu va trebui să dea explicații în anul 2024 cu privire la dosarul de șantaj pe care l-au întocmit procurorii DNA. Mai ales că la sfârșitul lunii trecute, judecătorii au stabilit că rechizitoriul este în regulă. Drept urmare judecata poate începe, ba chiar au stabilit și primul termen pe 29 ianuarie.

  Cel care i-a făcut plângere penală vedetei este medicul Bogdan Furtună, managerul spitalului Colțea. De altfel doctorul a fost și managerul clinicii pe care Zăvo o avea în București. Aici s-ar fi produs și declicul. Mai exact, doctorul spune că i-a dat împrumut vedetei mai multe sume de bani.

  Iar în momentul în care a demisionat de la clinică, Zăvo nu ar mai fi dorit să îi dea banii înapoi. Ba mai mult l-a amenințat că îl denigrează dacă nu îi restituie niște pretinse datorii. Desigur că magistrații vor tranșa situația. Probleme lui Zăvo continuă și pe latură civiliă. Tiza ei, Oana Roman continuă cu procesul în care o acuză pe Querida că a denigrat-o.

  Zăvoranu față-n față cu Oana Roman

  Drept urmare în 2024 cel mai probabil cele două se vor vedea la tribunal. Însă probabil unul dintre cele mai dureroase dosare pentru Oana este cel legat de casa din Andrei Mureșanu. Unul dintre cei care a fost implicat în dosarul vrăjitoarelor este foarte aproape de a obține acel imobil.

  Asta pentru că mai multe instanțe au constatat deja că a fost de bună credință atunci când cumpărat casa. Doar că Zăvo a făcut contestații peste contestații doar-doar reușește să blocheze executarea. A reușit cel puțin pe parcursul anului 2023, doar că în 2024 această bătălie cel mai probabil va fi tranșată.

  Și nu în ultimul rând și judecata cu privire la falimentul clinicii Oanei Zăvoranu va fi tranșată. Asta deși există persoane care au încercat să blocheze inclusiv acest proces. Sunt câteva luni deja, de când vedeta nu a mai reușit să repună acea afacere pe picioare. Cu toate acestea spre sfârșitul anului trecut aceasta anunța un investitor în afacerea ei. Rămâne de văzut dacă acest lucru va scoate clinica din impas.

  Gloria Antonescu - Reporter special

  Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

  Gloria Antonescu - Reporter special
  Gloria Antonescu - Reporter specialhttps://www.radardemedia.ro
  Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente