Connect with us

Muzica

Paula Seling lansează „Noapte caldă”, o reorchestrare a hitului din anul 2000, cu care artista a câștigat CERBUL DE AUR

Pula Seling a câștigat trofeul CERBUL DE AUR, in anul 2022 cu piesa Noapte Caldă

Published

on

Reclame

Paula Seling este, cu siguranță, artista care surprinde de fiecare dată cu producții muzicale de excepție, dar și cu o prezență impecabilă. Așa se întâmplă și de această dată când, după 23 de ani, vine în întâmpinarea publicului cu un remake la „Noapte caldă”, piesă ce are și un videoclip plin de culoare, energie și mult dans.


Vocea ei unică, dar și stilul muzical ce o poziționează la rang de artă, sunt aspecte ce fac ca Paula Seling să fie declarată una dintre cele mai bune artiste de la noi.
Filmările videoclipului au fost sub producția lui Oleg Oz, la Chișinău, în regia lui Dumitru Neagu, iar imaginile pun în evidență atmosfera de petrecere cu și între prieteni…ca o noapte caldă de vară.


„Noapte caldă este una dintre piesele mele norocoase. Din anul 2000, când am lansat-o pe albumul „Știi ce înseamnă (Să fii fericit)”, până in 2023, am cântat -o pe nenumărate scene, cu orchestre renumite, valoroase. Cea mai puternică amintire cu această piesă este de la Cerbul de Aur, în 2002, când am construit întregul meu moment în jurul acestei piese, scriind o parte pianistică demonstrativă, inspirată din muzica cultă. Arc peste timp, după atâția ani, când a fost cântată de diferite formule și voci, am decis sa îi încredințez orchestrația lui Alexandru Gorgos, care a adunat o mână de oameni talentați ce au înregistrat fiecare instrument live împreună cu Angry Band. Am filmat videoclipul ca o petrecere între prieteni, iar restaurantul „Gray goose” ne-a primit cu bratele deschise până dimineața, cât timp au durat filmările.”, spune Paula Seling. 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending