Connect with us

Muzica

PREMIERĂ: HBO Max lansează pe 3 iunie miniseria-documentar „Irina Rimes: Pe drumul meu”

Published

on

Reclame

HBO Max va lansa miniseria-documentar Max Original Irina Rimes: Pe drumul meu / On my Way with Irina Rimes, regizată de Barna Nemethi, după un concept de Mara Ciama, produsă de Global Records. Primele 3 episoade din cele 7 ale miniseriei vor fi disponibile pe HBO Max din 3 iunie.

Ce faci atunci când simți că nu îți găsești inspirația, când simți că te îndepărtezi de esență și te pierzi pe tine ? După doi ani de activitate haotică, Irina Rimes simte că are nevoie de o schimbare pentru a se regăsi. Irina pornește la drum timp de două săptămâni și călătorește într-un studio mobil prin șase orașe cu scopul de a-și finaliza albumul Acasă, un album cu un concept aparte, o călătorie a Irinei spre redescoperirea sinelui. Producția albumului a fost realizată de către artistă și trupa ei în diverse zone ale țării (București, Brașov, Piatra Neamț, Iași) și a culminat cu o oprire în Republica Moldova, la Chișinău și la Izvoare, de unde provine Irina.

Irina Rimes: Pe drumul meu este o călătorie ce explorează influențele care au făcut-o pe Irina Rimes artista de astăzi. Irina rememorează momente importante din viața ei, vorbește despre versurile pe care le scrie, despre oamenii care au ajutat-o în carieră. În paralel, sunt dezvăluite detalii despre sursele de inspirație ale albumelor anterioare, sunt pregătite videoclipuri și concerte caritabile. 

Profesioniști din industria muzicală, artiști și persoane publice precum: Tudor Chirilă, Andra, Cătălin Măruță, Damian Drăghici, Adrian Despot, The Motans, Alex Cotoi și mulți alții sunt invitați în documentar să vorbească despre cariera artistei. 

Advertisement

Irina Rimes, despre miniserie: 

Documentarul „Irina Rimes: Pe drumul meu / On my Way with Irina Rimes” a apărut din nevoia de a spune lucruri: despre mine, despre oamenii care lucrează în acest proiect, despre ce se petrece în spatele scenei, în spatele camerelor, despre industrie, despre ce înseamnă să construiești un proiect. Vreau să arătăm oamenilor struggle-ul de artist. Să înțeleagă mama, tata, rudele, prietenii mei de ce n-am timp să merg la ei în vizită, de ce nu răspund tot timpul la telefon, de ce dorm până la ora 4 după-amiaza, dar cel mai important, de ce scriu ceea ce scriu. 

Vreau să vadă oamenii care este sacrificiul pe care-l faci atunci când decizi că vrei să devii artist. Cum trebuie să renunți la tine și în același timp, să se învârtă toate în jurul tău. 

Tu nu poți fi artist 8 ore pe zi, de la 10 până la 18. Ești artist din momentul în care ai decis că nu vei face nimic altceva în viața asta.

Sunt onorată să pot să-mi spun povestea împreună cu HBO Max și le mulțumesc pentru încredere.

Johnathan Young, Producător executiv HBO Max

Povestea Irinei este una extrem de personală, dar în același timp universală. Este despre efortul de a-ți găsi vocea, compromisurile și deciziile dificile pe care trebuie să le faci, dorul de casă și nevoia de a-ți găsi propriul drum, cu propriile forțe. 

Drumul Irinei este unul către descoperire. O vedem pe Irina în momente de relaxare, reflecție și reîncărcare. Mereu cu căldură, candoare și incredibilă sinceritate. Irina Rimes: Pe drumul meu e o bijuterie și a fost un mare privilegiu să fiu parte din această călătorie.

Irina Rimes: Pe drumul meu / On My Way with Irina Rimes este o miniserie-documentar care are la bază o idee și un concept creat de Mara Ciama, dezvoltată și produsă de Global Records. Regia este semnată de Barna Nemethi. Producătorii executivi sunt Antony Root, Johnathan Young, iar producătorii sunt: Ioanina Pavel, Mara Ciama, Iliana Dumitrache, Alexandru Dorobanțu și Cosmin Dogaru (Stay Sharp).

Advertisement
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending