Cristian Tudor Popescu se alătura echipei Europa FM şi va prezenta alături de Vlad Pietreanu emisiunea ”Avocatul diavolului” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Radio

Cristian Tudor Popescu se alătura echipei Europa FM şi va prezenta alături de Vlad Pietreanu emisiunea ”Avocatul diavolului”

Published

on

Una dintre cele mai apreciate și ascultate emisiuni de la Europa FM, ”Avocatul Diavolului”, revine în această toamnă în fața ascultătorilor într-o formulă nouă: Vlad Petreanu față în față cu Cristian Tudor Popescu.

Aceasta nu este prima colaborare a lui Cristian Tudor Popescu cu Europa FM, scriitorul și gazetarul având de mai bine de trei ani o rubrică permanentă (”Judecata de joi”) în emisiunea matinală a postului, Deșteptarea cu Vlad Petreanu și George Zafiu.

Prima ediție a emisiunii care îi aduce față în față pe Vlad Petreanu și Cristian Tudor Popescu și pe ascultătorii Europa FM are loc vineri, 11 septembrie, de la ora 13.15.

Emisiunea ”Avocatul Diavolului” este o dezbatere săptămânală pe cea mai importantă temă a zilei în care ascultătorii își spun părerile pro sau contra, alăturându-se astfel unuia dintre jurnaliști care vor fi obligați de formatul show-ului să fie tot timpul în contradicție.

Atât Vlad Petreanu cât și Cristian Tudor Popescu își vor continua activitatea editorială din emisiunea matinală Europa FM, Deșteptarea.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending