Connect with us

UTILE

Zyxel – De ce să folosim standardul Wifi 6E?

Published

on

  • Posibilitatea de a conecta mai multe dispozitive în medii cu înaltă densitate (hoteluri, școli, aeroporturi etc.)
  • Creșterea vitezei la nivel de rețea cu 300%
  • Latență cu 70% mai mică

25 aprilie 2023 — Pe măsură ce WiFi continuă să devină omniprezent, există o cerere pentru o lățime de bandă crescută. Mediile de înaltă densitate, cum ar fi școlile, mall-urile, hotelurile, aeroporturile, cafenelele și barurile, centrele de conferințe trebuie să găzduiască un număr mare de dispozitive care pot oferi servicii mai bune pentru toată lumea, de fiecare dată când se conectează la WiFi.

IEEE 802.11ax, comercializat oficial de Wi-Fi Alliance ca Wi-Fi 6 (2,4 GHz și 5 GHz) și Wi-Fi 6E (6 GHz), este un  standard IEEE pentru rețelele locale wireless (WLAN) și succesorul lui 802.11ac. Scopul principal al acestui standard este creșterea vitezei în scenarii cu multe dispozitive conectate. Creșterea totală a vitezei la nivel de rețea este de 300%, acest lucru se traduce latență cu 75% mai mică

Zyxel WAX640S-6E este punctul de acces în trei benzi (clasa AXE7800), complet echipat cu  tehnologia WiFi 6E de ultimă generație pentru viteze rapide și conexiuni cu latență redusă. Acesta permite utilizatorilor să profite de noua bandă de 6GHz cu mai multă lățime de bandă disponibilă decât 2.4 GHz și 5 GHz combinate.  Pentru tehnologii emergente, cum ar fi VR/AR, streaming video 8K sau jocuri online, WAX640S-6E oferă viteze foarte mari fără latență.

Shawn Rogers, Market Development Manager la Zyxel Networks a explicat: „Problemele de performanță și conectivitate cauzate de interferențe și congestie au fost mult timp o problemă cu  rețelele WiFi și sunt deosebit de problematice în mediile cu densitate mare și atunci când se utilizează aplicații sensibile la latență, cum ar fi VR / AR, streaming video 8K și jocuri online. Familia noastră de puncte de  acces WiFi 6E permite companiilor să reducă foarte mult interferențele de rețea prin utilizarea noului spectru WiFi de 6GHz.  Produsele WiFi 6E de la Zyxel includ o gamă extinsă și o flexibilitate de gestionare, pentru a oferi o soluție rentabilă pentru modernizarea infrastructurilor WiFi existente pentru  a oferi conectivitate fiabilă, multi-gigabit, cu latență redusă pentru aplicații critice.”

De ce WAX640S-6E este benefic pentru mediile cu densitate mare și tehnologiile emergente?

  1. Utilizarea spectrului de 6Ghz deschide o zonă largă de spectru care permite funcționarea la viteză maximă în medii dense.
  2. Operarea pe trei benzi permite dispozitivelor client de 6GHz să profite de 6GHz fără interferențe, oferind în același timp suport pentru clienții vechi de 2,4 GHz și 5GHz.
  3. Include o antenă inteligentă care monitorizează continuu conexiunea și își ajustează adaptiv modelele de antenă pentru a atenua interferențele.
  4. Vine cu o licență Nebula Pro Pack de un an și acceptă gestionarea independentă, bazată pe cloud, oferind flexibilitate completă a managementului în orice mediu de rețea.
  5. Minimizează interferențele din rețelele celulare 4G/5G cu coexistența celulară avansată

Soluții Zyxel

NWA55AXE de la Zyxel este un AP WiFi 6 durabil, rezistent la intemperii în aer liber. Proiectat pentru medii exterioare dure, NWA55AXE conform cu standardul IP55, rezistent la intemperii, este cel mai bun punct de acces în aer liber WiFi 6 pentru a vă extinde rețeaua wireless în exterior. NWA55AXE cu NebulaFlex oferă manevrabilitatea flexibilă pentru a alege în mod liber între gestionarea GUI locală sau onboarding la interfața noastră super ușoară de gestionare a cloud-ului Nebula, pe care nu trebuie să vă faceți niciodată să vă faceți griji cu privire la uitarea adresei IP sau a contului și parolei pierdute.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
Analize Audiente TV2 zile ago

Vocea României lider absolut de audiență! Ediția de aseară a fost urmărită de peste 1.2 milioane de telespectatori

Reality Show2 zile ago

Sâmbăta aceasta PRIMA TV te prinde în Cursa iubirii. Un reality show despre puterea relației în care se vor vedea toate fațetele iubirii!

Emisiuni2 zile ago

Când debutează noul sezon „Drag de România mea!” la TVR2 ?

Reality Show3 zile ago

America Express – Drumul Soarelui revine la Antena 1 cu o premieră maraton de 5 zile

Vedete3 zile ago

Denise Rifai este însărcinată cu primul copil la 38 de ani? Vedeta Kanal D a vrut să se știe de la ea. Cine este iubitul ei

ȘTIAI CĂ...?3 zile ago

10 lucruri care te pot face fericit și împlinit

TV Divertisment Show4 zile ago

Cătălina Grama, dezvăluiri despre Paul Ipate, astăzi la Săriți de pe fix!: ”La două dimineața, iese cu cuțitele să vâneze hoții imaginari!”

AUDIENȚE TV4 zile ago

Scandal între soțiile lui Brânzoi și Firicel: „Ne-ați chemat aici ca să ne dăm seama că suntem mai săraci ca voi!” – Las Fierbinți, lider absolut de audiență!

Reality Show4 zile ago

Lovitură pentru echipa Soarelui Răsare, aseară, la Chefi la cuţite: Chef Bontea a pierdut încă un concurent. Show-ul culinar, lider detaşat de audienţă

Horoscop4 zile ago

Horoscopul zilei de joi, 28 septembrie 2023. Planeta Jupiter intră în casa Săgetatorului

Emisiuni4 zile ago

Helmut Duckadam, legenda vie a sportului rege, duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Facebook

Advertisement

IN Trending