Connect with us
Reclame

Mai sunt doar câteva ediții de audiții pe nevăzute, locurile în cele patru echipe sunt din ce în ce mai puține, iar așteptările antrenorilor sunt din ce în ce mai mari. Concurenții sunt extrem de emoționați, iar clipele până la intrarea pe scenă devin din ce în ce mai tensionate. Nu va fi ușor nici mâine, în cea de-a șasea ediție Vocea României.

Mâine seară, de la 20:30, telespectatorii vor avea parte de o ediție plină de surprize, concurenți cunoscuți sau care își doresc să devină celebri, voci puternice sau calde și patru antrenori care vor face tot posibilul să-i aducă pe cei mai bună în echipele lor.

Plini de emoții și entuziasm, concurenții își doresc să demonstreze că merită să meargă cât mai departe în competiție, însă numai câțiva îi vor impresiona pe Tudor, Loredana, Smiley și Moga și vor avea o șansă să ajungă mai aproape de trofeul Vocea României și marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

VOCEA ROMANIEI PRO TV

VOCEA ROMANIEI PRO TV

Melodii precum Sail, Four Five Seconds sau Unchain my heart vor fi interpretate în ediția de mâine și vor aduce ropote de aplauze, însă reacțiile antrenorilor și lupta lor pentru cele mai bune voci vor fi savuroase și, de cele mai multe ori vor stârni hohote de râs. În cea de-a șasea ediție Vocea României vom vedea și cui, dar mai ales, de ce, a spus Marius Moga: Zici că eși material textil și vrea să-și facă un costum.

Mâine, de la 20:30, telespectatorii vor avea parte de un show de excepție, voci memorabile, intrigă, reacții incredibile, decizii neașteptate și lupta aprigă pentru câștigarea unui loc într-una dintre cele patru echipe.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

IN Trending