Connect with us

Cinema

Helen Mirren invită publicul în cea mai bântuită casă, în horror-ul „Winchester: Casa Spiritelor”

Published

on

Foto Credit: VERTICAL ENTERTAINMENT
Reclame

Cu o poveste inspirată din fapte reale, filmul horror „Winchester: Casa Spiritelor” o aduce pe Helen Mirren într-o interpretare fără precedent, din 16 februarie, în premieră la cinema.

Cu regia şi scenariul semnate de maeştrii filmelor de groază, Peter şi Michael Spierig (,,Jigsaw”, ,,Predestination”), ,,Winchester: Casa Spiritelor” reprezintă totodată şi un simbol marcant al istoriei americane.

Câştigătoarea Premiului Oscar, Helen Mirren, interpretează de această dată rolul principal şi declară despre Sarah, personajul său din ,,Winchester” că: ,,În acea perioadă existau multe experimente şi o nouă mentalitate, cea a lui Alistair Crowley, pe de o parte, care viza latura întunecată a lucrurilor şi rosicruciaţi, ca reprezentanţi ai binelui. Exista o căutare spirituală pe care tot mai mulţi o accesau şi cred că Sarah făcea parte din această mişcare.”, a concluzionat reputata actriţă.

 

Lângă San Francinsco, într-o zonă izolată, se întinde cea mai bântuită casă din lume, un conac uriaş aflat în continuă reconstrucție, care aparține văduvei Sarah Winchester (Helen Mirren), moștenitoarea averii și a blestemului familiei.

La ordinele proprietarei, echipe de muncitori construiesc sau modifică zi și noapte o clădire impozantă de șapte etaje și sute de camere care, pentru străini, arată ca un monument monstruos fondat pe nebunia unei femei îndurerate. Însă Sarah nu construiește pentru ea, pentru urmașii ei sau pentru doctorul Eric Price (Jason Clarke) pe care l-a ademenit în casă. Construiește o închisoare, un azil, pentru fantomele celor care au fost răpuși de armele Winchester.

Dar ce se întâmplă atunci când aceste suflete chinuite caută răzbunare?! „Winchester: Casa Spiritelor” are premiera pe marile ecrane din țară din 16 februarie. Un film distribuit de Vertical Entertainment.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *




MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending