Connect with us

Companii

Craiovarentacar.ro – cea mai buna oferta pentru inchirieri masini in judetul Dolj

Published

on

Reclame

Craiovarentacar.ro este parte a companiei WLC RENT, o companiei al carei obiectiv este sa ofere masini de inchiriat in Craiova si in alte orase mari din tara. Politica transparenta pe care compania o promoveaza, calitatea foarte buna a serviciilor oferite si preturile accesibile au determinat clientii sa revina si, implicit, sa creasca gradul de satisfactie al acestora.

Craiova Rent a Car pune la dispozitia clientilor sai servicii de inchiriere masini cu sofer sau fara sofer si asigura transfer de la aeroportul din Craiova. De regula, masinile pot fi preluate din orasul Craiova sau din Aeroportul din Craiova, cu toate acestea, compania are posibilitatea sa livreze masini si in alte localitati din judetul Dolj, insa este necesara o discutie prealabila in vederea obtinerii ofertei.

Flota companiei

Din flota companiei fac parte autovehicule cu 5 locuri, dar si microbuze 8+1. Sunt posibil de inchiriat masini mici si masini mari, deopotriva, SUV-uri si microbuze, masini care dispun de cutii de viteze manuale sau automate, autovehicule economice sau de lux.

Intre modele de masini incluse in flota companiei se numara: Fiat Panda (Small cars), Volkswagen Polo (Small cars), VW GOLF 1.6 TDI (Medium cars), Dacia Logan 2015 (Medium cars), Skoda Rapid 1.0 Tsi (Medium cars), Skoda Rapid Automata (Medium cars), Ford Focus (Medium cars), Renault Fluence Automat (Large cars), Citroen C5 Automat (Large cars), Ford Focus SW Automat (Estate cars), Skoda Superb Automata (Premium cars), Mercedes Vito 2015 (VAN). Indiferent de tipul masinii inchiriate, clientul va beneficia de un autovehicul intr-o stare foarte buna, confortabil si sigur din punct de vedere tehnic. Toate aceste masini sunt disponibile in cadrul serviciului de Rent a car la aeroportul din Craiova.

Preturi percepute

In ceea ce priveste preturile – sunt accesibile si competitive. In tarifele practicate de companie sunt incluse asigurarile RCA si CASCO, taxa de drum si un numarul nelimitat de kilometri. De asemenea, livrarea la aeroport este gratuita in intervalul orar 06:00 – 22:00.

La rezervarea masinii, clientul primeste pretul final, fara comisioane sau taxe ascunse. Atat taxa de inchiriere, cat si garantia se vor plati la momentul livrarii masinii si nicidecum anticipat. Este important de avut in vedere ca o perioada mai mare de inchiriere atrage dupa sine si un pret mai mic. Pretul practicat de companie este exprimat in euro.

In cazul in care clientul va depasi perioada de restituire a masinii cu 4 ore va trebuie sa plateasca costul perceput pentru o zi. Daca din considerente obiective, care nu depind de client, masina va trebui sa fie inlocuita, acesta nu va plati suplimentar si va putea sa beneficieze de o alta masina.

Leasing operational

Nu in ultimul rand, compania asigura inchirieri masini pe termen lung, asadar, leasing operational ale carei beneficii fiscale si financiare sunt mai mult decat evidente: plati integral deductibile, TVA inclus, costuri platite de compania de inchirieri pentru asigurari (CASCO si RCA), anvelope de iarna sau vara (dupa caz), service si taxe de drum achitate de companie.

Pentru a rezerva masina pe care doriti sa o conduceti in perioada urmatoare , nu ezitati sa luati legatura cu un reprezentant al firmei https://craiovarentacar.ro/ .

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *




MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
Emisiuni4 ore ago

Semnificatia si impactul sarbatorilor religioase in contextul lumii moderne, in „Editia speciala” TVR INFO din Vinerea Mare 

Special TV4 ore ago

Echipa Super Neatza cu Răzvan şi Dani le-a pregătit telespectatorilor ediţii speciale de Paşte, atât dimineaţa, cât și după amiaza

FOTBAL5 ore ago

Prezentarea Echipelor de la EURO 2024: Ungaria – Pe urmele gloriei lui Ferenc Puskas

Reality Show9 ore ago

Khloé Kardashian este în centrul atenției în episoadele Keeping Up with the Kardashians, difuzate din 11 Mai, la E!

Special TV11 ore ago

În noaptea de Înviere, Antena Stars difuzează emisiunea-documentar: „Muntele Athos – Punte între cer şi pământ”, filmată chiar pe Muntele Sfânt

TV Divertisment Show11 ore ago

Radu Pietreanu, invitat în Gala România, ești Campioană!, în ediția specială de Paște, la Antena 1

FOTBAL12 ore ago

Meciul Zilei: AS Roma – Bayer Leverkusen! Start in Semifinalele UEFA Europa League

Culturao zi ago

Filmul „Coroana României”, lansat la Lisabona cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la Revoluția Garoafelor

ENTERTAINMENTo zi ago

Pepe lansează astăzi „Pasăre de Noapte”, un nou single şi un nou videoclip

AUDIENȚE TVo zi ago

Echipa lui Chef Richard Abou Zaki, învingătoare în ediția de ieri Chefi la cuțite. Show-ul, lider de audiență!

RECOMANDARI TVo zi ago

În perioada Sărbătorilor Pascale, Kanal D și Kanal D2 își invită telespectatorii să urmărească maratonul filmelor de referință despre creștinătate 

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending