HomeLIFE STYLEAndreea Bălan revine la ''Dansez pentru tine'' cu cha-cha-cha

Andreea Bălan revine la ''Dansez pentru tine'' cu cha-cha-cha

Vineri, 6 noiembrie, de la ora 20.30, a treia editie a emisiunii “Dansez pentru tine” va provoca perechile ramase in concurs la doua probe fermecatoare. Primul stil de dans al celei de-a treia editii “Dansez pentru tine” va fi unul colorat si plin de ritm, la care Mihai Petre are de obicei, foarte multe comentarii de facut: cha-cha-cha.

Primii intrati in ring pentru a demonstra cum se danseaza un cha-cha-cha perfect vor fi cei care au cucerit in trecut telespectatorii din toata lumea cu dansurile lor: Andreea Balan si Petrisor Ruge. Mereu fericiti sa revina in formula cu care au cucerit Romania si nu numai, Andreea si Petrisor vor sa impartaseasca din experienta acumulata de ei in dans si sa arate cativa pasi dintr-un stil clasic si rapid, cha-cha-cha, pe care-l stapanesc si cu care au obtinut multe note de 10 in concurs.

Stilul la care s-au luat de-a lungul istoriei “Dansez pentru tine” cele mai mari note din concurs si la care s-au facut cele mai multe complimente legate de implicarea si frumusetea concurentilor a fost Folclorul romanesc. Nea Marin si fiica sa vor demonstra la inceputul emisiunii cum se face un dans popular perfect.

De cate ori se “joaca” folclor romanesc, perechile parca radiaza de fericire si de implicare si bat din picioare cu zambetul pe buze ca la niciun alt stil de dans. In acest sezon, proba de folclor romanesc va fi diferita fata de alte sezoane, pentru ca va prezenta dansuri de la evenimente importante din viata romanilor cum ar fi nunta sau botezul. Perechile antrenate de specialistul in folclor, Nea Marin Barbu, vor face adevarate spectacole folclorice alaturi de trupe de profesionisti in dansul popular.

Din motive obiective, actrita Emilia Popescu nu va putea ajunge la cea de-a treia editie, iar in locul ei, la pupitrul juriului va fi chiar specialistul in folclor, Nea Marin care cu exigenta se va uita la cele mai mici detalii din dans si la evolutia perechilor dupa o saptamana de repetitii.

Lasa un comentariu aici!

Post Tags
Written by

contact@radardemedia.ro

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

No comments

Lasă un răspuns