Connect with us

UTILE

Tinuta perfecta incepe de la incaltaminte! Invata cum sa porti pantofi de dama din piele de culoare rosie!

Published

on

Reclame

Pantofii rosii nu trebuie sa lipseasca din garderoba niciunei femei, mai ales in sezonul cald, atunci cand tinutele incep sa abunde in culoare. Simbol al senzualitatii absolute, acestia au capacitatea de a innobila orice tinuta si de a-i conferi posesoarei un aer sofisticat si extrem de rafinat.

Insa nu e atat de usor sa porti pantofi de dama din piele de culoare rosie, mai ales daca nu stii in ce combinatii stilistice se potrivesc cel mai bine. AnaFashion, specialistul tau in incaltaminte la comanda, iti ofera cateva idei si ponturi vestimentare pe care le poti pune in aplicare cu succes ori de cate ori simti nevoia sa adaugi ceva mai mult rosu pe langa rujul preferat.

 

Stiletto rosii in tinute all white/all black

Cu siguranta si tu ai in garderoba o rochie uni, de culoare alba sau neagra, pe care nu ai mai purtat-o tocmai pentru ca e prea simpla si monotona. Daca simti ca ii lipseste ceva, combin-o cu o pereche de pantofi dama piele rosii si vei fi uimita de impactul pe care tinuta il va avea. De asemenea, mai poti opta si pentru alte item-uri dragute din garderoba, cum ar fi salopetele vaporoase sau costumele elegante. Contrastul creat de albul imaculat sau negrul misterios, alaturi de rosul pasional, confera imaginii tale o aura de rafinament extrem de feminina.

 

Pantofi rosii si denim

Cine spune ca nu poti fi eleganta chiar si atunci cand porti perechea preferata de jeansi? Daca o combini cu pantofi de dama din piele rosii, outfit-ul va fi desprins din paginile revistelor de moda. Completeaza tinuta casual-chic cu o bluza vaporoasa sau o camasa alba, in functie de preferinte, care sa balanseze efectul puternic creat de incaltaminte.

 

Pantofi rosii si printurile momentului

Daca esti o fire nonconformista si vrei sa faci furori cu vestimentatia ta, atunci trebuie sa asortezi perechea de pantofi de dama din piele rosii cu o rochie sau un compleu cu imprimeuri. Animal print si snake print-urile sunt in voga, asa ca poti opta pentru o combinatie fericita dintre rosu si nuante de maro, bej, negru si alb. Un outfit de succes ar fi acela format dintr-o pereche de pantaloni rosii, pantofi de dama din piele in aceeasi nuanta pasionala si o bluza animal print cu volane.

 

Pantofi rosii in tinute all red

Look-ul all red ramane in tendinte de cateva sezoane, prin urmare poti purta cat de mult rosu vrei, atat timp cat stii cum sa echilibrezi tinuta din punct de vedere stilistic. O combinatie reusita ar fi cea formata dintr-un tuxedo rosu si o pereche de pantofi de dama din piele in aceeasi nuanta, cu varf ascutit si tocul cat mai subtire. Desigur, pentru mai mult confort, poti sa adopti o tinuta relaxata de zi, formata dintr-o fusta plisata rosie, pantofi de dama din piele cu talpa joasa si un tricou rosu cu mesaj.

 

Acestea sunt doar cateva dintre combinatiile reusite pe care le poti face de una singura daca iti place sa porti pantofi de dama din piele in culoarea pasiunii. Si pentru ca stim ca iti place sa te imbraci dupa ultimele trenduri, AnaFashion ti-a pregatit cele mai noi modele de pantofi de dama din piele, pe care sa ii porti ori de cate ori simti nevoia sa fii mai frumoasa.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *




MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
Platforma Online TV2 zile ago

Filmul documentar „The Beatles: Let It Be” este disponibil acum pe Disney+

Premieră TV2 zile ago

”Brigada Nimic este un roller coaster amuzant din care scapă cine poate!”, Serialul revine la PTO TV

Reality Show2 zile ago

Andrei Ciobanu are de luat decizii importante, diseară, la Survivor All Stars: ”era păcat să plec fără să port un colan”

Platforma Online TV4 zile ago

Serialul Despre bani și sânge, bazat pe povestea adevărată despre frauda secolului, se vede în exclusivitate din 13 Mai în Focus Sat App

Podcast4 zile ago

TULBURĂTOR: Carmen Tănase a făcut un pariu cu MOARTEA | ALTCEVA CU ADRIAN ARTENE

Reality Show5 zile ago

Răsturnare de situație la Survivor All Stars! Zanni nu mai părăsește competiția! ”Va trebui să supraviețuiești în condiții extreme!”

Podcast5 zile ago

Miracolul Doctorului Leon Dănăila. Cele 7 secrete al longevității creieruil, la Podcatul Fain & Simplu

ACTUAL7 zile ago

Paște Fericit și binecuvântat. Hristos a Înviat!

Special TVo săptămână ago

EDIŢIE SPECIALĂ. Cea mai importantă sărbătoare a Creştinătăţii se vede şi se aude la Observator Antena 1: transmisiuni LIVE de la Ierusalim, Bucureşti, Iaşi şi Constanţa

Emisiunio săptămână ago

Maria Cârneci, duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Special TVo săptămână ago

Echipa Super Neatza cu Răzvan şi Dani le-a pregătit telespectatorilor ediţii speciale de Paşte, atât dimineaţa, cât și după amiaza

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending