Connect with us

Reality Show

Al treilea sezon Șef sub acoperire se încheie astăzi!

Vlad Iftime, Director Executiv în grupul Elsaco: „Eu să mă duc pe șantier cu un muncitor, cu o Dacie papuc?”

Published

on

Foto Credit: PRO TV

În această seară, directorul unei companii de renume din România va renunța la poziția de lider, se va transforma total și va adopta o nouă identitate pentru a descoperi adevărul despre angajații săi. Ultima ediție Șef sub acoperire din sezonul 3 este astăzi, de la ora 22:30, la PRO TV.

Vlad Iftime, Director Executiv în grupul Elsaco, intră sub acoperire în compania fondată de tatăl său. Pentru câteva zile, acesta va lucra alături de proprii angajați pe șantierele din toată țara, va descoperi problemele din teren și îi va cunoaște pe oamenii care au contribuit la dezvoltarea afacerii.

Grupul Elsaco este un jucător important pe piața termoficărilor și a utilităților de apă. Cu o cifră de afaceri de 140 de milioane de euro, compania 100% românească se ocupă cu schimbarea rețelelor de apă, a stațiilor de epurare, a rețelelor și centralelor termice pentru comunități. Vlad Iftime este unul dintre acționarii grupului, iar despre începuturile sale la Elsaco spune: „Am început să muncesc în clasa a 9-a, mi-am desfășurat activitatea pe tot felul de șantiere, unul dintre ele fiind la Oradea. Eram muncitor necalificat! Nu prea am vrut să merg acolo, era dulcea libertate a vacanței de vară când puteai să faci orice, nu aveai teme, nu aveai nimic. Eu să mă duc pe șantier cu un muncitor, cu o Dacie papuc? M-a luat de la țară ca din cuib… A fost o experiență interesantă, am avut nevoie de două zile de acomodare, iar când am plecat de acolo am plâns… mă obișnuiesm, eram cumva copilul lor”.

Despre dorința de a intra deghizat printre angajați, șeful sub acoperire crede că e o oportunitate bună pentru companie: „Vreau să merg sub acoperire pentru a înțelege ce îi determină pe angajați să rămână în companie, mai important, ce-i determină să plece și ce măsuri ar trebui luate în sensul acesta de noi, ca grup”.

Cum vor reacționa angajații când vor vedea cine a fost, de fapt, colegul lor, dar și ce va descoperi șeful sub acoperire, vedem în această seară, de la ora 22:30, în ultima ediție Șef sub acoperire din cel de-al treilea sezon, la PRO TV. Emisiunea este disponibilă, în avans, pe VOYO.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending