Connect with us

Emisiuni

Alexandra Ungureanu, reacție surprinzătoare la întâlnirea cu Satoshi, în emisiunea pe care aceasta o prezintă la Kanal D2

“Nu mi s-a întâmplat niciodată asta”

Published

on

Foto Credit: Kanal D
Reclame

Satoshi, un tânăr artist care nu te poate lasa indiferent, va fi invitatul special al emisiunii „Duet cu Alexandra” prezentată de Alexandra Ungureanu, sambata, de la 14:00, la Kanal D2.

Cu o poveste speciala si un talent pe masură, Satoshi a reușit să capteze atenția fanilor muzicii și să devină un nume tot mai cunoscut în România. Chiar înainte de începerea emisiunii, Alexandra Ungureanu i-a facut o mărturisire invitatului ei. „Am emoții că tu ai venit! Pentru că ești omul despre care toată lumea vorbește în lumea muzicală, ai venit cu o poveste specială și cu un personaj conturat. Nu mi s-a întâmplat niciodată asta.”

Satoshi a reușit să își câștige o audiență largă prin muzica sa autentică și mesajele profunde transmise prin versuri. Popularitatea sa în Republica Moldova s-a extins rapid, iar artistul a susținut deja concerte cu mii de spectatori, cucerind inimile fanilor.

Te-am urmărit foarte mult în ultima vreme și cred că în capul meu s-a creat un fel de legendă mai mult, deși tu ești abia la început în România”, a mai adăugat Alexandra Ungureanu.

Editia din aceasta sambata a emisiunii „Duet cu Alexandra” le va oferi telespectatorilor ocazia de a-l cunoaște mai bine pe Satoshi, de a-i descoperi povestea si de a se bucura de muzica sa. Satoshi promite să ofere o interpretare specială și să aducă o energie inconfundabilă în emisiune alaturi de Alexandra Ungureanu.

Nu ratați întâlnirea dintre Alexandra Ungureanu și Satoshi în emisiunea „Duet cu Alexandra”, sâmbătă, la 14:00 pentru a descoperi mai multe despre artistul despre care toată lumea vorbește în lumea muzicală.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending