Connect with us

Reality Show

AUDIENTE TV: Asia Express, lider detașat de piață pe toate categoriile de public

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Duminică seară, concurenții din Asia Express – Drumul Elefantulului au trecut printr-o serie de misiuni ce le-a pus la mare încercare răbdarea. A doua etapă din India a adus amuleta echipei formate din Șerban Copoț și George Vintilă și imunitatea cuplului Ruby-Robert, care pentru prima dată în acest concurs vor avea ocazia să se relaxeze la hotel și să se bucure de suma de 100 de Euro câștigată: ”Am așteptat atât de mult, încât nici nu știu cum să mă mai bucur, a spus Ruby aseară.

Ieri seară, în intervalul orar în care a fost difuzat cel mai dur reality-show, 20.00-23.28, Asia Express a condus detașat topul audiențelor pe toate categoriile de public. Așa se face că la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Antena 1 a fost lider cu o medie de 9,8 puncte de rating și 25,5 % cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 7.2 puncte de rating și 19 % cotã de piață. La orașe, emisiunea a fost lider detașat cu o medie de 8 puncte de rating și 17,6 % cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu 6,1 puncte de rating și 13,4 procente din cota de piață. Și la nivelul întregii populații a țării, show-ul a fost lider cu o audiență medie de 7,9 puncte de rating și 17,1 % cota de piață, Pro Tv ocupând locul al doilea cu 6,3 puncte de rating și 13,7 % cota de piață. Aproape 2.000.000 de telespectatori urmăreau aseară, la nivel național, a doua etapă din India a vedetelor Asia Express, în minutul de aur de la 20:48.

Antena 1 a fost lider de audiență şi în Prime Time, pe toate categoriile de public. Astfel, în intervalul 19.00-23.00, Antena 1 a înregistrat la nivelul publicului comercial din mediul urban cuprins între 18-49 de ani o audiență medie de 8.5 puncte de rating și 22,5% cotă de piață, în timp ce Pro Tv se situa pe poziția secundă cu 7.7 puncte de rating și 20,4% cotă de piață. La orașe, postul de televiziune a fost lider cu o medie de 7.4 puncte de rating și 15,9 % cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu 6,9 puncte de rating și 14,8 procente din cota de piață. Și la nivelul întregii populații a țării, Antena 1 a fost lider cu o audiență medie de 7.8 puncte de rating și 16.2 % cota de piață, Pro Tv ocupând locul al doilea cu 7,5 puncte de rating și 15,6% cota de piață.

Antena 1 conduce topul audienţelor şi pe Whole Day, atât la nivelul publicului comercial din mediul urban cuprins între 18-49 de ani, cât şi la nivelul întregii populaţii din mediul urban. Astfel,  postul a înregistrat ieri pe Whole Day un rating mediu de 3.6 % si o cota de piață de 19.2% pe targetul comercial al stației 18-49 urban, surclasând principalul competitor, Pro Tv.

Cea de-a doua etapă din India a impus ca vedetele să plece în cursă în haine tradiționale, dhoti și sari-uri, pe care au fost nevoiți să le îmbrace corect după o demonstrație făcută de localnici. Mulți dintre ei nu au reușit să înfășoare bucata de material conform cerințelor și au răbufnit, proba iscând discuții aprinse între coechipieri. Echipele nu au scăpat de tradițiile locale nici în cea de-a doua misiune a serii, ce a avut loc într-un magazin de confecții. După ce au înfășurat metri de material, au fost nevoiți să aranjeze treisprezece bucăți de mătase în funcție de nuanță, iar diferențele subtile, aproape imposibil de sesizat, au făcut ca fiecare cuplu de vedete să reînceapă proba de nenumărate ori: ”Din cauza ta sunt aici între niște tone de kitch-uri, a răbufnit Ana Morodan, într-o discuție aprinsă cu coechipierul său, Teleșpan.

Lupta pentru amuleta de o mie de euro s-a dat între Șerban Copoț și George Vintilă, respectiv Cocuța și Bogdan Boantă, primele două echipe ajunse la punctul de întâlnire cu Gina Pistol. Jocul a testat atenția la detalii, rapiditatea și memoria. În vreme ce unul dintre coechipieri a făcut papiote la mori, obținând pentru fiecare câte o eșarfă, colegul său a trebuit să le repartizeze localnicelor, în funcție de culoarea sari-urilor pe care le purtau inițial, culoare ce au fost nevoiți să o rețină. Deși proba nu a fost deloc ușoară și nicio echipă nu a reușit să ghicească ordinea corectă din prima încercare, în cele din urmă, George Vintilă și Șerban Copoț au fost cei care au câștigat amuleta. Pe lângă suma obținută, cei doi au beneficiat și de un avantaj: au plecat în cursă cu o mașină de epocă, pentru zece minute.

La polul opus, CRBL și Oase au fost aleși de câștigători să poarte o pereche de șlapi din lemn și au plecat în căutarea unui loc de dormit: ”Cu acești papuci nu ai decât o singură viteză: foarte încet!”. Restul echipelor au pornit în ordinea sosirii, dar niciuna nu a beneficiat de vreun avantaj, căci misiunea cazării a fost una aproape imposibilă. Ore negre pentru vedetele Asia Express, care pentru prima dată în acest concurs nu au avut nicio șansă să convingă localnicii și au mers ore întregi pe străzi, fără nicio speranță: ”În momentul acesta, pentru noi, India este un coșmar. Nu întâlnim ospitalitatea aceea. Nu există pur și simplu om care să te primească în casa lui seara, spunea Șerban Copoț dezamăgit. Ana Morodan și Teleșpan au cedat nervos, în vreme ce Jojo a fost nevoită să apeleze la o căutare pe Google a propriului nume pentru a convinge proprietarul unui hostel să îi primească.

Dis-de-dimineață, cursa pentru imunitate a reînceput, dar înainte de a ajunge la ultimul punct de control, vedetele au mai fost nevoite să îndeplinească o mică provocare: să schimbe cu un localnic un produs vestimentar. Ruby și Robert au fost cei care, la finalul serii, au reușit să câștige imunitatea și au marcat prima lor victorie în acest concurs: ”Câți cartofi o să-mi iau de 100 de euro.. O să-mi iau mulți cartofi cu ochiuri. Poate găsesc și niște brânză așa sărată, ca la noi. Îmi bate inima de fericire, a spus Ruby fericită.

Asia Express- Drumul Elefantului, cel mai dur reality show, continuă diseară pe Antena 1 cu o ediție ce-i va scoate pe concurenți din zona de confort, iar despre ce este vorba telespectatorii pot vedea începând cu ora 20:00.

 

 Sursa:Kantar Media
 Copyright:ARMADATA S.R.L.
 Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
 Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National
 Perioada 10 martie 2019

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Reality Show

Diana Belbita sau Ioana Filimon? Cine va părăsi ferma în această seară?

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Otniela l-a salvat pe Florin Pastramă de la duel și i-a asigurat locul în semifinală, însă drumul în fermă pentru una dintre fetele din grupul fermierilor se va opri chiar în această seară. Ioana Filimon și Diana Belbiță se vor lupta în arena de duel pentru a-și asigura un loc în semifinală, alături de Zmărăndescu, Moroșanu, Marius Crăciun și cei doi bandiți, Florin Pastramă și Otniela.

După 16 săptămâni de show, mandatul Otnielei de fermier este cel mai tensionat. Zmără și Moro au intrat în razboi deschis cu Otniela, spunându-i: „Ești cel mai leneș fermier.”

 

Editia Ferma – Un nou început! de miercuri seara a fost lider de audiență!

Miercuri seara, Ferma – Un nou început! a fost lider de audiență pe toate segmentele de public: comercial, urban și national. La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 – 49 de ani, PRO TV a condus topul cu 9.6 puncte de rating și 28.5% share, spre deosebire de televiziunea de pe locul secund, ANTENA 1, care a obținut numai 5.5 puncte de rating și 16.3% share.

În această seară, de la 21:30, vom afla care vor fi cei șase concurenți care au ajung în semifinala Ferma – Un nou început!

Edițiile Ferma – Un nou început! de săptămâna aceasta sunt disponibile integral pe protvplus.ro.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Reality Show

Otniela, primul “bandit” care ajunge fermier șef! 16 săptămâni – atât le-a luat bandiților să preia conducerea fermei

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Otniela și Florin Pastramă au reușit să-i scoată din minți pe toți cei rămași în show. Planurile și strategiile vechilor fermieri au fost date peste cap de cei doi bandiți.

Otniela și Pastramă sunt la cârma fermei, iar cei doi fac jocurile în această săptămână, în timp ce Zmărăndescu și Moroșanu sunt conștienți că unul de-ai lor va pleca acasă la sfârșitul săptămânii, plecare care le asigură banditilor un loc mai aprope de finală și marele premiu de 50.000 mii euro.  

Cu toate că Otniela și Pastramă au avut și momente în care s-au certat și s-au trădat unul pe celălalt, plecarea lui Brigitte și gândul că sunt de la început împreună i-a unit și mai tare pe cei doi acum, pe final. Revoltați de faptul că săptămâna aceasta sunt conduși de Otniela, fermierii vor să ii dea o lecție noului fermier șef, sabotând-o prin orice mijloace posibile.

 

Editia Ferma- Un nou început! de marți seara a fost lider de audiență!

Marți seara, Ferma – Un nou început! a fost lider de audiență pe toate segmentele de public: comercial, urban și national. La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 – 49 de ani, PRO TV a condus topul cu 9.0 puncte de rating și 25.3% share, spre deosebire de televiziunea de pe locul secund, care a obținut 7.5 puncte de rating și 21.2% share. Peste 1.6 milioane de români au urmărit minut de minut ediția de marți seara.

În aceasta seară, de la 21:30, vom afla care vor fi servitorii, dar și pe cine va trimite Otniela la duel.

Edițiile Ferma- Un nou început! de săptămâna aceasta vor fi disponibile integral pe protvplus.ro

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Reality Show

PREMIERA: Antena Stars lanseazã emisiunea Dragoste fãra secrete, prezentatã de Iuliana Cãlinescu

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Duminicã, de la 18:45, Antena Stars lanseazã cea mai nouã producţie a staţiei, Dragoste fãrã secrete, emisiune ce va putea fi urmãritã în fiecare zi, de luni pânã vineri, de la ora 12:00 şi seara, de la 18:45. Gazda emisiunii, actriţa Iuliana Cãlinescu, le va fi alãturi telespectatorilor, dar şi concurenţilor, zi de zi, iar sâmbãta, de la 18:45, aceasta va aduce o galã retrospectivã, în care vor putea fi urmãrite cele mai importante momente ale sãptãmânii.

Timp de 100 de zile, telespectatorii vor putea urmãri evoluţia a şase cupluri care vin sã demonstreze cã pot „face casã bunã împreunã”, atât la propriu, cât şi la figurat. Izolate complet de lumea exterioarã, cele şase cupluri care s-au înscris în aceastã competiţie au acceptat sã îşi dezvãluie viaţa împreunã, în speranţa cã simpatia publicului îi va conduce cãtre marele premiu: un apartament cu douã camere, situat într-un ansamblu rezidential din capitalã.

Absolventã a UNATC şi actriţã la Teatrul Naţional din Bucureşti, Iuliana este însã pentru prima oarã în postura de gazdã a unui show tv: „Va fi o schimbare majorã în viaţa mea. E frumos în viata sã te reinventezi. Mi-am dat seama cã noi putem face foarte multe lucruri, doar cã nu încercãm, de fricã. Aşa cã îi admir foarte tare pe aceşti tineri frumoşi, pentru curajul lor de a accepta o astfel de provocare!”, mãrturiseşte Iuliana, care mai spune: „Astãzi oamenii nu mai au rãbdare sã se cunoascã suficient, au prea puţin timp la dispoziţie, plecând dimineaţa şi întorcându-te seara nu mai ai timp sã-ţi cunoşti cum se cuvine partenerul, aşa cã propunerea emisiunii noastre chiar vine în sprijinul cuplurilor, oferindu-le posibilitatea de a petrece 100 de zile, 24 de ore din 24, unul alãturi de celãlalt. Unde mai pui cã vine şi cu un premiu pe mãsurã, un apartament atât de necesar startului în viaţã!”.

Cu excepția unei singure ore pe săptămână, cele șase cupluri nu vor vedea alți oameni, dar nici nu vor interacționa între ele, având restricţionat accesul la internet sau telefonie mobilã. În cele trei luni de emisie, oricare dintre cei doisprezece nu își va putea vedea decât partenerul de viață. Acesta va fi singurul om pe care se va putea baza, singurul cu ajutorul căruia va lua decizii. Fiecare dintre cele şase cupluri va locui într-un studio, timp de 100 de zile, oferind acces video non-stop, prin intermediul camerelor robotizate şi al unei platforme, la felul în care trec peste provocãrile vieţii de cuplu şi în care fac echipã pentru rezolvarea sarcinilor zilnice, primite de la echipa de producţie.

Imaginea completã a felului în care fiecare cuplu va trece peste momentele plãcute şi neplãcute ale fiecãrei zi, va putea fi urmãritã de cãtre telespectatori. Totodatã, aceştia vor putea accesa o platforma online în care îşi vor putea urmãri favoriţii, în direct, 24 din 24 de ore şi unde vor putea sã îşi exprime şi votul, o singurã datã pe zi. Voturile telespectatorilor sunt cele care hotãrãsc cine iese din competiţie şi cine rãmâne în cursa pentru câştigarea marelui premiu – un apartament cu douã camere, situat într-un ansamblu rezidential din capitalã. În fiecare lunã, un cuplu va fi eliminat, iar altul îi va lua locul, aşa cã cei care vor sã ia parte le aventurã se pot înscrie în continuare pe casting@antenastars.ro.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending