Bucatarii nemtesti se pot cumpara si in Romania

0
83

Am vazut romani care alearga dupa electrocasnicele nemtesti si dupa cafeaua venita din Germania, fiindca au experimentat calitatea nemteasca. Stim ca si hainele lor tin mai mult, de aceea a devenit proverbiala calitatea produselor made in Germania.

Ciocolata este excelenta si ea, iar vestea buna pe care o dau tuturor in aceasta perioada magica este ca in prezent puteti cumpara bucatarii din Germania si in Romania.

Cand aud de produse nemtesti, oamenii cred ca sunt atat de scumpe, incat sunt inaccesibile, dar vreau sa va ganditi punctual la urmatoarele aspecte:

1. Magazinul Kuechentreff vinde mobila cu 19% mai putin, reducerea fiind considerabila. Este un noroc ca o mobila atat de eleganta si asa de buna, cu 5 ani de garantie, sa fie si la reducere.

2.Se pot comanda bucatarii moderne avandu-se in vedere ca transportul la domiciliul clientului, oriunde s-ar afla in tara este gratuit, la fel montajul.

Cele doua operatiuni, pe langa faptul ca inseamna un stres in plus pentru cumparator, cand alti vanzatori de mobila nu le asigura, furnizorul recomandat de mine mai sus le efectueaza gratuit. Economiile pe care va ajuta magazinul de mai sus sa le faceti, ajung si la 1 000 de lei.

3. Pe site gasiti mai multe modele de bucatarii minimaliste care sunt la moda in acest moment.

Acest tip de mobilier se potriveste perfect si apartamentelor mici sau amenajarii unei bucatarii tip open space.

Nuantele deschise lumineaza incaperea respectiva si impun o igiena perfecta, fiindca pe ele se vede orice pata, oricat ar fi de mica.

Daca in alte camera putem face risipa de mobilier, completand un colt cu un fotoliu elegant, bucataria trebuie sa fie aerisita, fiindca este mult de trebaluit de colo colo. Sa nu uitam ca in ciuda faptului ca se predica servirea mesei in sufragerie, multe familii mananca tot in bucatarie, sa nu mai faca dezordine si intr-o alta incapere.

In camera buna se mananca numai cand vin musafiri.

Alege cu pricepere mobilier de bucatarie german si nu vei regreta!

Cheama un specialist care sa proiecteze mobilierul si sa ia corect si masurile, fiindca el iti va folosi fiecare centimetru din spatiul pe care il ai.

 

Comentarii