Connect with us

Emisiuni

Cătălin Cazacu, umăr la umăr cu pompierii, astăzi în „CazaCU Muncă Grea”

Published

on

Foto Credit: Kanal D

Astăzi, într-un nou episod al show-ului „CazaCu Muncă Grea” difuzat exclusiv online pe canalul de YouTube al Kanal D România, secțiunea theXclusive, îl veți putea descoperi pe Cătălin Cazacu într-o situație cu adevărat excepțională! Adrenalina, camaraderia, altruismul și curajul sunt doar câteva dintre ingredientele celei de-a doua ediții a emisiunii ce va fi difuzată astăzi, de la 17:00,  pe canalul de YouTube al Kanal D România, secțiunea TheXclusive. Îl veți vedea pe îndrăgitul prezentator într-o ipostază inedită, aceea de pompier.

 

 

Cătălin Cazacu a avut parte de o experiență extraordinară, pe cât de emoționantă, pe atât de dificilă, mai ales că imaginea pe care și-o formase acesta despre luptătorii cu flăcările era cea idealizată, din filmele americane. Însă, adevărații pompieri l-au primit cu brațele deschise să vădă cum este o zi reală din viața lor. Chiar dacă nu a participat la stingerea unui incendiu adevărat, pentru că nu avea pregătirea necesară, Cătălin Cazacu nu a fost deloc menajat.

 

“Am făcut un antrenament complet, cu o butelie de oxigen în spate, mi s-a părut extraordinar de greu. Spre sfârșitul zilei mi-au făcut o farsă și mi-au dat o alarmă, să sting un presupus incendiu. Nu mi-am dat seama că puterea furtunului este atât de mare încât a trebuit să mă țină și pe mine cineva. M-a izbit forța apei. Mi se pare foarte palpitant, nu este o viață plictisitoare, este demn de laudă ce fac ei. Eu simțeam în timpul antrenamentului că nu mai pot, doream să renunț și mi-am dat seama că ei nu au această variantă când viața unui om depinde de ei. Salvarea vieții omenești este cel mai important ghid pentru ei. Am fost impresionat să văd cum trec, în câteva zeci de secunde, de la starea de relaxare în cea de alertă, pregătiți să facă față oricărei situații, atunci când a sunat alarma de incendiu”, a povestit Cătălin Cazacu.

 

Kanal D a lansat o ofertă generoasă de conținut exclusive online, pe canalul YouTube Kanal D România, secțiunea theXclusive! “CazaCU Muncă Grea”, “În oglindă”, “Duet cu Alexandra”, “Well done!”, “Detectorul de minciuni” și “Călătorește, trăiește, iubește!” alcătuiesc o variantă diversă de conținut, fie că vorbim de reality show, talk-show, divertisment, cooking show sau emisiune de călătorie. Toate aceste producții elaborate sunt accesibile de pe orice dispozitiv mobil, tabletă sau computer, în orice moment al zilei. În fiecare luni seară, privitorii se vor putea delecta cu aventurile incredibile prin care trece Cătălin Cazacu, supus la cele mai dificile munci.

 

Așadar, nu ratați astăzi, de la ora 17.00, o nouă ediție, incendiară și la propriu, și la figurat, a emisiunii “CazaCU Muncă Grea”, exclusiv pe canalul de YouTube Kanal D România, secțiunea theXclusive!

 

 

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending