CONCURS: 50 de cititori vor vedea Finaliştii Premiilor, live la RADAR DE MEDIA SUMMER PARTY

5
894

In data de 21 iunie vom afla cine sunt Finalistii PREMIILOR RADAR DE MEDIA, in direct, de la RADAR DE MEDIA SUMMER PARTY 2017! 

 

50 de cititori pot câştiga invitaţii duble pentru a participa la cel mai mare eveniment media al verii: RADAR DE MEDIA SUMMER PARTY, miercuri 21 iunie 2017, la Blueberry Pool by Ambasad’or.

Tot ce trebuie să faceţi este să răspundeţi la cele trei întrebări de mai jos, printr-un comentariu, la finalul articolului şi să daţi share la link-ul de votare pe pagina voastră de Facebook.

 

Concursul este deschis până la data de 17 iunie, iar câştigătorii vor fi anunţaţi în aceeaşi zi!

Link pentru distribuire: https://www.radardemedia.ro/premiile-radar-de-media-2017-votare-preliminara/

 

  1. În ce an a avut loc prima Gală de decernare a trofeelor RADAR DE MEDIA?
  2. Cine a fost desemnat Omul media al anului în anul 2013?
  3. Unde a avut loc ediţia din anul 2016 a Premiilor RADAR DE MEDIA?

 

Votul pentru desemnarea finaliştilor Premiilor RADAR DE MEDIA 2017 este deschis până la data de 17 iunie. Cei 10 finalişti de la fiecare categorie în parte vor fi anunţaţi live, în avanpremieră în cadrul evenimentului RADAR DE MEDIA SUMMER PARTY, ce va avea loc în data de 21 iunie 2017, la Blueberry by Ambasad’Or.

Vedete, oameni din industria media, oameni de marketing, PR, business sunt invitați în 21 iunie, la piscina de la Ambasador’s Events (Blueberry) pentru a cunoaște rezultatele primei etape de votare.

Tot în cadrul  Radar de Media Summer Party vor fi prezentate noutăţile din grilele de vară a posturilor de televiziune.

Comentarii