marți, februarie 27, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăAUDIENȚE TVEdward Sanda și Cleopatra Stratan, salvați de la eliminare în ediția de ieri...

  Edward Sanda și Cleopatra Stratan, salvați de la eliminare în ediția de ieri seară America Express, care a fost lider de piață

  Seară norocoasă pentru cuplul Edward Sanda și Cleopatra Stratan – soarele dezvăluit din cutie de Irina Fodor a fost verde, culoarea care păstrează în competiție echipa ajunsă pe cel din urmă loc la întrecerea pentru ultima șansă. Ediția de ieri seară America Express – Drumul Soarelui, dedicată acestei curse, s-a impus ca lider de piață.

  Difuzată de Antena 1 în intervalul 20:29 – 00:06, ediția de ieri seară America Express a fost prima opțiune a telespectatorilor români pe segmentele de public comercial și urban. Astfel, reality show-ul a obținut, pe tronsonul publicului urban cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, o audiență medie de 7.1 puncte de rating și o cotă de piață de 23.2%, în timp ce următorul clasat, Pro Tv, înregistra 6.2 puncte de rating și o cotă de piață de 20.2%. Și la orașe, emisiunea a fost prima opțiune a telespectatorilor, cu 6.4 puncte de rating și 17.9% cotă de piață, Pro Tv situându-se pe locul secund, cu 6.1 puncte de rating și 17% cotă de piață. În minutul de aur 21:18, emisiunea a fost urmărită de peste 1,3 milioane de telespectatori. 

  Ce-a de-a cincea ediție a celui mai dur reality show din România a debutat cu multe emoții la careu. Echipele și-au aflat pozițiile în clasamentul primei etape după întrecerea anterioară, singurele perechi care au așteptat dezvăluirea topului fără niciun fel de presiune fiind Laura Giurcanu și Sânziana Negru, de-o parte, și Ionuț Rusu și George Tănase, de cealaltă parte. Ei au fost deținătorii imunității care i-a propulsat direct în cea de-a doua etapă a concursului. În schimb, cei aflați pe ultimele două locuri au intrat la mult temuta cursă pentru ultima șansă: Iulia Albu și iubitul ei, Mike, dar și Edward Sanda și Cleopatra Stratan. Lor li s-au alăturat, în urma votului de la careu, Aris și Alexia Eram.

  Concurenții au trecut ieri prin probe pentru care și-au înfruntat unele dintre cele mai mari temeri – de la teama de înălțime la întâlnirea cu un taur într-o arenă, asemenea celebrelor coride care fac parte din cultura Americii de Sud. ”Ziua de azi a fost extraordinară. Chiar nu regret că am fost votați la cursa pentru ultima șansă”, a declarat Aris Eram. ”A fost o experiență unică. Nu credeam că o să trăiesc vreodată așa ceva. Ne bucurăm că am fost în această cursă”, a spus și Iulia Albu. De partea cealaltă, însă, misiunile s-au dovedit problematice pentru cuplul Edward Sanda – Cleopatra Stratan, ajuns pe ultimul loc la linia de sosire.

  ”Am ajuns la o concluzie: nu e bine niciodată să fii la cursa pentru ultima șansă”, a spus Edward. Norocul le-a surâs, însă, aseară, iar verdictul din cutia deschisă de Irina a fost unul favorabil: soarele verde este simbolul care păstrează în competiție echipa în pericol eliminare. ”A fost cea mai mare bucurie pe care am trăit-o în ultima vreme atunci când am văzut soarele verde. Am început să plâng de fericire”, a spus Cleopatra.

  Aventura de pe Drumul Soarelui continuă cu cele mai ingenioase misiuni în acest weekend, sâmbătă de la ora 20:00 și duminică de la ora 21:00, iar săptămâna viitoare, luni, marți și miercuri, de la 20:30.

  Sursa: Kantar Media

  Copyright: ARMADATA S.R.L.

  Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group

  Analiza este făcută pe target-urile 21-54 Urban, Urban și Național

  Perioada 25 octombrie 2023 

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente