Goran Bregović concertează la Bucureşti, pe 19 septembrie - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Goran Bregović concertează la Bucureşti, pe 19 septembrie

Published

on

Cunoscutul muzician Goran Bregović revine la Bucureşti pentru a susţine un concert, pe 19 septembrie, la Turabo Society Club, au declarat pentru MEDIAFAX organizatorii evenimentului.
Biletele pentru spectacol vor fi puse în vânzare în curând.
Ultimul recital pe care artistul l-a susţinut în Capitală a fost în luna februarie a acestui an, în cadrul finalei naţionale a concursului Eurovision.
Goran Bregović, în vârstă de 58 de ani, a compus numeroase coloane sonore pentru filme şi este liderul Orchestrei pentru Nunţi şi Înmormântări, care a promovat muzica ţigănească în Balcani şi în lumea întreagă.
Născut la Sarajevo dintr-o mamă sârboaică şi un tată croat, Goran Bregovici a părăsit fosta Iugoslavie în 1992, în timpul războiului din Bosnia (1992 – 1995). Cântăreţul îşi împarte timpul între Franţa şi Serbia.
Muzicianul a susţinut numeroase concerte în România şi chiar a declarat că se consideră unul dintre artiştii importanţi ai ţării noastre.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=0QbnZLLkHk8&feature=related]

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. BOGDAN RETH

    5 septembrie 2008 at 09:00

    cel mai bun artist din serbia. si unde se vor pune in vanzare biletele. sunt extrem de interesat. te rog sa publici unde si cand se vor vinde biletele pentru concert.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending