Haltere: România a încheiat Europenele de juniori şi tineret cu 25 de medalii - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Haltere: România a încheiat Europenele de juniori şi tineret cu 25 de medalii

Published

on

Sportivii români au cucerit 25 de medalii la Campionatele Europene de haltere pentru juniori şi tineret de la Eilat (Israel), 11 de aur, 9 de argint şi 5 de bronz.

Vineri, junioara Andreea Aanei a cucerit două medalii de aur, la smuls (107 kg) şi total (243 kg), şi una de argint, la aruncat (136 kg). La tineret, Marius Danciu (cat. 94 kg) a luat aurul la smuls, cu 171 kg, şi argintul la aruncat (193 kg) şi total (364 kg).

La juniori au mai luat medalii Loredana Toma, trei de aur la cat. 58 kg, ca şi juniorul Florin Ionuţ Croitoru la cat. 62 kg. Georgiana Titeş a luat un argint la cat. 58 kg (smuls), iar Marian Daniel Albu a cucerit medalia de bronz la stilul aruncat în limitele categoriei 56 kg. Irina Lepşa a luat trei medalii de argint la cat. 63 kg (junioare).

La categoria tineret, Paul Stoichiţă a cucerit două medalii de aur la categoria 77 kg, la aruncat şi la total. Adrian Ghişoiu a luat bronzul la aceeaşi categorie, la stilul smuls. Dana Berchi (53 kg) a cucerit medalia de bronz la smuls, argintul la aruncat, iar la total a ocupat tot locul al doilea. Tot la tineret, în limitele categoriei 62 kg masculin, Răzvan Nicoară a luat o medalie de bronz la smuls şi una la total.

AGERPRES

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending