Happy Channel îşi premiază telespectatorii cu o vacanţă în Turcia pentru toată familia - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Happy Channel îşi premiază telespectatorii cu o vacanţă în Turcia pentru toată familia

Published

on

Foto Credit: Antena 1

            Vara aceasta, Happy Channel îşi premiază telespectatorii cu o vacanţă în Turcia pentru toată familia. Tot ce trebuie să facă aceştia este să urmărească blockbusterul turcesc Flăcările destinului, serial ce va avea marea premieră pe 29 iulie, în fiecare joi şi vineri, de la 20:00, la Happy Channel şi să prindă indiciile săptămânii afişate pe TV.

 

 

Ulterior, aceştia trebuie să intre pe site-ul concurs.tvhappy.ro, să scrie indiciile şi să răspundă cât mai creativ la întrebarea concursului: “Ce te face fericită ?”. Cel mai creativ răspuns, care a scris şi indiciul corect va fi desemnat câştigător şi va fi anunţat pe site-ul tvhappy.ro şi pe conturile de social media ale postului TV. Concursul se desfăşoară în perioada 29 iulie – 27 august.

 

Începând din 29 iulie, în fiecare joi şi vineri, de la 20:00, Happy Channel va difuza blockbusterul turcesc Flăcările destinului. Regizat de Ahmet Katıksız, serialul de tip dramă se bucură deja de succes în mai multe ţări din Europa, fiind considerat una dintre cele mai bune producţii turceşti de acest gen din ultimii ani.

Flăcările destinului (Alev, alev) prezintă povestea a trei femei, Cemre (Demet Evgar), Rüya (Dilan Deniz – pe care telespectatatorii au putut-o urmări şi în Çukur – Legea Familiei, serial difuzat de Happy Channel) si Çiçek (Hazar Erguclu – care a putut fi urmărită şi în Elita societăţii, tot la Happy Channel), ale căror vieţi iau o întorsătură total neaşteptată în urma unui incendiu izbucnit în timpul unei strângeri de fonduri.

 

Astfel, telespectatorii le vor putea urmări pe Cemre, împreună cu fiica ei minoră, ce încearcă în permanenţă să scape de coșmarul violent al unei căsnicii care a început din dragoste, pe Rüya, care nu s-a confruntat niciodată cu partea amară a adevărului în viața ei frumoasă și privilegiată şi pe Çiçek, care este pe punctul de a-și pierde identitatea și frumusețea, în jurul căreia gravitează întreaga ei poveste. Cu o existenţă total diferită şi poveşti de viaţă pe măsură, cele trei femei se întâlnesc în timpul unui incendiu şi de îndată ce flăcările se opresc, vor afla pe propria piele că nimic nu va mai fi la fel ca înainte. Întreaga poveste va putea fi urmărită începând din 29 iulie, în fiecare joi şi vineri, de la 20:00, la Happy Channel.

 

 

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending