Connect with us

Emisiuni

Olivia Steer si Mircea Solcanu au filmat in ipostaze neasteptate la “Doamne de Poveste”, pe AcasaTV

Redactia Radar de Media

Published

on

Vedetele ACASA, Olivia Steer si Mircea Solcanu, au filmat in ipostaze neasteptate pentru reconstructia artistica a unei povesti ce va fi difuzata in editia din aceasta duminica a emisiunii “Doamne de poveste”.

Olivia Steer si Mircea Solcanu s-au pregatit intens pentru a reda cat mai artistic dansul unei perechi celebre de balerini. Pentru secventele filmate la Opera Romana din Bucuresti, Olivia a imbracat rochia de lebada si a purtat haine de strada specifice anilor ’60, iar Mircea a imbracat costumul din piesa “Spargatorul de nuci”.

 
“Cind m-am imbracat in costumul de lebeda, a parut ca timpul se anuleaza si ca sunt iar de 14 ani, dansind pe scena Teatrului de Stat din Oradea. N-am mai incaltat poante de aproape 20 de ani si nici nu ma gindeam ca o voi mai face vreodata. Sentimentul a fost de imensa bucurie, egalat doar de sansa de a putea dansa pe scena Operei Nationale, o scena amprentata energetic de marii balerini care au facut din tehnica baletului o mare arta.”, spune Olivia Steer.

In ceea ce priveste experienta traita, Mircea Solcanu povesteste: “A fost superb. Am călcat pe aceeași scandura cu cei mai valorosi artiști din România si am respirat același aer cu cei mai frumosi nebuni ai zilelor noastre, balerinii. Mi-a plăcut enorm sa fiu îmbrăcat așa chiar si numai pentru puțin timp.” Duminica, 4 martie, de la 16.30, la “Doamne de poveste”, telespectatorii ii vor vedea pe cei doi prezentatori de la ACASA asa cum nu i-au mai vazut vreodata.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending