Shwo-ul #unusiunu, lider de audiență pe toate segmentele de public! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Analize

Shwo-ul #unusiunu, lider de audiență pe toate segmentele de public!

AUDIENTE TV: Pe segmentul comercial național, PRO TV a înregistrat 15.0 puncte de rating și 35% share pe segmentul de public 21-54 național, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce KANAL D  a înregistra 10.0 puncte de rating și 23.4% share.

Published

on

Vinerea s-a încheiat cu spectacolul #unusiunu. Peste 2.7 milioane de români s-au bucurat de talent!

NOU Scriem si publicam articole sponsorizate adaptate bugetului tau!

 ”Nu știu dacă voi sunteți gata, dar noi suntem”, așa au început momentul cei de la Geometrie Variable, trupa formată din cinci dansatori care formează prin mișcările lor… figuri geometrice! Momentul lor a reușit să ridice juriul în picioare, iar Andra nu s-a ferit să recunoască cât de atentă a fost la reacțiile lor: ”aveți o atitudine care impune atenția”.

 

Un talent autentic românesc a fost cel al lui Constantin Ghinea Dumitrache care a urcat pe scenă alături de cobza lui și de dorința de a arăta că istoria nu trebuie uitată. După ce l-au ascultat cu toată bucuria, jurații au recunoscut că un astfel de talent ar fi trebuit să fie mult mai cunoscut la nivel național. ”Nu înțeleg cum n-ați ajuns mai celebru”, i-a spus Smiley, iar Andra i-a făcut una dintre cele mai sincere declarații: ”La suflet mi-a mers”.

 

AUDIENTE TV: Și de această dată, Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public, pe întreaga durată a difuzării, în intervalul 20:28 – 23:03!

Pe segmentul comercial național, PRO TV a înregistrat 15.0 puncte de rating și 35% share pe segmentul de public 21-54 național, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce KANAL D  a înregistra 10.0 puncte de rating și 23.4% share.

În același timp, pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 11.5 puncte de rating și 31.7% share, în timp ce KANA D clasat pe locul doi a obţinut 8.3 puncte de rating și 22.8% share.

Advertisement

 

Peste 2.7 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență de la 21:48, aproape 3.5 milioane de români urmăreau PRO TV.

Calificarea în următoarea etapă, după ce au primit 3 sau 4 de DA au reușit-o: Nick Angelo, Rika Fujimoto și Serghei Vatamaniuc, Simion Caragia, Alex Andronescu, Constantin Ghinea Dumitrache, Raul Bârsan, Adelina și Iustin Huma, Jonas Alich, Dan Junior Ungureanu, Imola Mate, Pac, Cedeno Brothers și Geometrie Variable.

 

Luni seara, pe scena talentului vom avea parte de o revenire excepțională: puștiul care anul trecut ne-a încântat cu modul lui de a recita poezii revine cu noi versuri, dar cu aceeași bucurie de a transmite un puternic mesaj! ”Trebuie să faci poezia cu gesticulație și intonație”, va spune el înainte de merge în fața juraților, care-l vor recunoaște pe loc. Ce a pregătit și ce reacții va stârni, aflăm curând!

 

Advertisement

Nu ratați o nouă ediție #unusiunu în doar două zile! Săptămâna începe mai bine când spectacolul este total.

VEZI PROGRAMUL TV PENTRU ACEASTA SAPTAMANA, AICI!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending