Connect with us

ALL MEDIA

TOP. Brandul APPLE a fost detronat de Google

Published

on

Google a devenit cel mai valoros brand din lume, depăşind Apple, potrivit unui top al brandurilor la nivel global realizat de firma de publicitate şi cercetare Millward Brown, scrie Mediafax.

Brandul Apple a deţinut acest titlu timp de trei ani consecutiv. Valoarea brandului Google a crescut anul trecut cu 40%, la 159 de miliarde de dolari, în timp ce Apple a consemnat un declin de 20%, la aproape 148 miliarde de dolari.

Brandurile din sectorul tehnologic domină primele poziţii ale topului. Astfel, Google şi Apple sunt urmate în top zece al brandurilor de IBM (107,5 miliarde de dolari), Microsoft (90,2 miliarde dolari), McDonald’s ( 85,7 miliarde dolari), Coca-Cola (80,7 miliarde dolari), Visa (79,2 miliarde de dolari), AT&T (77,9 miliarde dolari), Marlboro (67,3 miliarde dolari) şi Amazon (64,3 miliarde dolari).

Brandul Facebook valorează 36 de miliarde de dolari şi se află pe locul 21, în urma unei creşteri de aproape 70% faţă de anul anterior.

Printre brandurile intrate în top în această ediţie se numără Twitter, pe locul 71, cu o valoare de 14 miliarde de dolari, şi LinkedIn, pe 78, cu 12 miliarde de dolari.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending