Connect with us

Sport

Programul transmisiunilor live din cea de a noua zi la US Open

Published

on

Foto Credit: Eurosport
Reclame

Eurosport și Eurosport 2 transmit în direct meciurile de la US Open în perioada 31 august – 13 septembrie. Turneul se vede Live online pe Eurosport Player, acolo unde puteți urmări partidele de pe 11 terenuri: Artur Ashe, Louis Armstrong, GrandStand, nr. 4, nr. 5, nr. 6, nr. 7, nr. 10, nr. 11, nr. 13 și nr. 17.

Prima zi a sferturilor de finală de la Flushing Meadows e dominată de confruntarea surorilor Williams: este al 27-lea meci între Serena și Venus, lidera ierarhiei WTA fiind în avantaj 15-11. Dacă prima partidă între cele două a avut loc în 1998 la Australian Open și a dat-o pe Venus drept câștigătoare, ultimul duel în familie îl consemnăm anul acesta la Wimbledon, Serena impunându-se în două seturi. 6-2 6-4 pentru Venus a fost scorul finalei din 2001 de la US Open, prima disputată de cele două surori.

Serena și-a luat revanșa în anul următor. Putem spune că familia Williams domină autoritar ultimii 15 ani la New York, Venus impunându-se aici în 2000 și 2001 iar Serena în alte 6 cazuri: 1999, 2002, 2008, 2012, 2013 și 2014. Cu toate aceste trofee în palmares, cel de anul acesta ar fi unul special pentru Serena pentru că ar completa Marele Șlem, după succesele de la Australian Open, Roland Garros și Wimbledon.

Live pe Eurosport, de la ora 19:00: Mladenovic vs Vinci / Game, Set and Mats / Tsonga vs Cilic / Game, Set and Mats / S. Williams vs V. Williams / Interviul zilei / Djokovic vs Lopez.

Live pe Eurosport, de la 17:45 magazinul Warm Up și apoi de la 18.00 meciurile: Hlavackova/ Kubot vs Rodionova/ Myrnyi, Arruabarrena/ Klepac vs Errani/ Pennetta, Herbert/ Mahut vs Rojer/ Tecău, Hingis/ Mirza vs Chan/ Chan
Transmisiunea în direct pe Eurosport începe la ora 19:00 iar pe Eurosport 2 cu o oră mai devreme.

Turneul se vede Live online pe Eurosport Player (Arthur Ashe, Louis Armstrong și GrandStand).

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *




MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending