Connect with us

Seriale

Serialul turcesc PUTEREA DESTINULUI revine in grila ACASA!

Serialul turcesc PUTEREA DESTINULUI care a fost difuzat anul trecut pe PRO TV şi ACASĂ TV revine pe sticlă. Astfel, odată cu nouă rebranduire a postului ACASĂ TV va fi redifuzat în Prime Time serialul PUTEREA DESTINULUI, luni, 9 mai, ora 22.

Serialul a înregistrat cifre spectaculoase de audienţă atât pe PRO TV cât şi pe postul ACASĂ unde a fost difuzat în întregime.

Published

on

Foto Credit: ACASA
Reclame

Serialul turcesc PUTEREA DESTINULUI care a fost difuzat anul trecut pe PRO TV şi ACASĂ TV revine pe sticlă. Astfel, odată cu nouă rebranduire a postului ACASĂ TV va fi redifuzat în Prime Time serialul PUTEREA DESTINULUI, luni, 9 mai, ora 22.

Serialul a înregistrat cifre spectaculoase de audienţă atât pe PRO TV cât şi pe postul ACASĂ, unde a fost difuzat în întregime.

 

CE AUDIENTA A INREGISTRAT SERIALUL?

In prima saptamana de difuzare pe PRO TV (ianuarie 2015), serialul a înregistrat o evoluție spectaculoasă a share-ului la nivelul publicului comercial, de la 13.1% în prima zi de difuzare, la 19.5% joi, 8 ianuarie.

Și ratingul a evoluat impresionant, pe segmentul publicului comercial cifrele atinse în cele patru zile fiind 6.1, 7.2, 8.2 și 9.4 puncte de rating. Lider de audiență pe segmentul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani în ziua de miercuri 7 ianuarie cu 17.7% share și 8.2 puncte de rating, serialul a arătat că povestea petrecută pe meleagurile Turciei este preferată de public, televiziunea situată pe locul doi înregistrând 15.6% share și 7.3 puncte de rating.

 

CINE SUNT ACTORII CARE II INTERPRETEAZA PE SILA SI BORAN?

Actorii principali ai serialului Puterea destinului, Cansu Dere şi Mehmet Akif Alakurt sunt doi tineri frumoşi ce se bucură de celebritate la nivel mondial şi milioane de fani.

Pagini: 1 2




MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
Platforma Online TV2 zile ago

Filmul documentar „The Beatles: Let It Be” este disponibil acum pe Disney+

Premieră TV2 zile ago

”Brigada Nimic este un roller coaster amuzant din care scapă cine poate!”, Serialul revine la PTO TV

Reality Show2 zile ago

Andrei Ciobanu are de luat decizii importante, diseară, la Survivor All Stars: ”era păcat să plec fără să port un colan”

Platforma Online TV4 zile ago

Serialul Despre bani și sânge, bazat pe povestea adevărată despre frauda secolului, se vede în exclusivitate din 13 Mai în Focus Sat App

Podcast4 zile ago

TULBURĂTOR: Carmen Tănase a făcut un pariu cu MOARTEA | ALTCEVA CU ADRIAN ARTENE

Reality Show5 zile ago

Răsturnare de situație la Survivor All Stars! Zanni nu mai părăsește competiția! ”Va trebui să supraviețuiești în condiții extreme!”

Podcast5 zile ago

Miracolul Doctorului Leon Dănăila. Cele 7 secrete al longevității creieruil, la Podcatul Fain & Simplu

ACTUAL7 zile ago

Paște Fericit și binecuvântat. Hristos a Înviat!

Special TVo săptămână ago

EDIŢIE SPECIALĂ. Cea mai importantă sărbătoare a Creştinătăţii se vede şi se aude la Observator Antena 1: transmisiuni LIVE de la Ierusalim, Bucureşti, Iaşi şi Constanţa

Emisiunio săptămână ago

Maria Cârneci, duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Special TVo săptămână ago

Echipa Super Neatza cu Răzvan şi Dani le-a pregătit telespectatorilor ediţii speciale de Paşte, atât dimineaţa, cât și după amiaza

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending