Connect with us

Emisiuni

PRO TV: Blockbusterul LIVE de vineri seara, Românii au talent, aduce efecte speciale, emoție și acțiune în cea de-a patra semifinală!

Published

on

Reclame

Folosesc originalitatea ca efect special și emoția ca thriller, creează din mișcare super-acțiune și din voce povești de succes! Acesta este blockbusterul LIVE de vineri seara! Ne apropiem cu pași repezi de mare finală Românii au talent, iar emoțiile sunt din ce în ce mai mari pentru următorii concurenți care vor urca pe scenă pentru a-și prezenta momentele fabuloase și a face un spectacol memorabil.

Vinerea aceasta, de la 20:30, cei zece semifinaliști vor duce talentul la un nou nivel și vor umple casele telespectatorilor cu energie, culoare, emoție și foarte multă bucurie.

SMILEY SI PAVEL BARTOS, ROMANII AU TALENT, PRO TV

Despre concurenții din cea de-a patra semifinală LIVE Românii au talent

Cei patru băieți din grupul Aeros au făcut la audiții o demonstrație fascinantă de gimnastică, forță și echilibru, iar acum pregătesc un număr care le va tăia tuturor respirația. Băieții se cunosc de mici, de la 6-7 ani, au făcut parte din cluburi de gimnastică diferite, iar de doi ani sunt în această formulă. Aeros există din anul 1997 și până în acest moment au fost șase generații. Dacian, Gabriel, Lucian și Marian, cei patru membri ai grupului, se înțeleg extrem de bine, se ajută ori de câte ori au nevoie și muncesc foarte mult pentru a fi cei mai buni. Până acum, au mers la campionate mondiale, europene și la nenumărate competiții atât în România, cât și în străinătate, unde au obținut premii importante. În afară de gimnastică, băieții sunt pasionați de fotbal, desen, muzică, bicicletă și condus.

 

Beatrice Smit și Robert Dumbravă au încântat publicul la preselecții cu tangoul lor plin de senzualitate și pasiune. Pentru a patra semifinală Românii au talent, cei doi concurenți pregătesc o surpriză de proporții, cu care își doresc să cucerească telespectatorii. Beatrice face cursuri de dans de peste 10 ani, iar Robert de mai bine de 9 ani, ambii în cadrul unui club de profil din Craiova. Ei își dedică tot timpul dansului, au participat la concursuri importante până acum și au câștigat premii cu care se mândresc. Concurenții se bucură de tot ceea ce fac, sunt susținuți întotdeauna de familie și prieteni și sunt fericiți că fac ceea ce le place.

 

La audiții, Beniamin Dumbrăvan l-a impresionat pe Florin cu momentul lui inedit de beatbox. Juratul nu a ezitat atunci să apese butonul auriu și să-l trimită pe concurent direct în semifinale. Săptămâna aceasta, Beniamin face ultimele pregătiri pentru a patra semifinală LIVE, când speră să cucerească publicul cu un număr surprinzător. Băiatul nu a moștenit talentul din familie, a învățat singur să facă beatbox, urmărind tutoriale pe internet. Cele mai fericite momente pentru el sunt cele pe care le petrece cu familia. Pe lângă beatbox, Beniamin cântă și este susținut de apropiați în tot ceea ce face. Participarea la Românii au talent este un vis împlinit pentru el, ceva uimitor, ce și-a dorit întotdeauna, și este bucuros că familia este alături de el.

 

Coco a spus la audiții o poveste emoționantă prin intermediul dansului contemporan, reușind să transmită pasiune și sensibilitate. Pentru cea de-a patra semifinală LIVE, concurenta le pregătește telespectatorilor un moment la care nimeni nu se va aștepta. Coco dansează de când se știe, acesta fiind refugiul sufletului ei. Până acum, a dansat doar acasă, în fața oglinzii, cu lumina stinsă, când nimeni nu era prin preajmă, ca să nu o vadă și să nu o audă, sau în pădurea de la capătul orașului din care provine. Este o persoană extrem de pozitivă și fericită, iar participarea la Românii au talent reprezintă pentru ea o confirmare a faptului că vulcanul de emoții din interiorul său, care vrea să erupă, are o șansă, o șansă să fie apreciat. Coco își dorește să le vorbească oamenilor prin dans.

 

Chiar dacă membrii corului Unison Stars sunt medici, profesori sau au alte meserii în viața de zi cu zi, la audiții au adus o explozie de energie pe scenă și au dovedit că sunt adevărați artiști. Pentru etapa semifinalelor, concurenții au pregătit un număr la care au lucrat cu foarte multă dăruire și în care au pus toată pasiunea lor. Corul s-a înființat în anul 2003 și este unul dintre cele mai cunoscute coruri din România. De-a lungul timpului, corul a susținut un număr impresionant de concerte și spectacole atât în țară, cât și în străinătate, dar a participat și la nenumărate concursuri. În anul 2005 a înregistrat un album de colinde și a colaborat cu soprana Felicia Filip, iar în 2009 Corul Unison Stars a fost invitat la Sankt Petersburg la cel mai amplu și important eveniment muzical din Rusia.

 

La preselecții, Dima Belinski a demonstrat că talentul nu are margini și a cântat la pian cu mâinile, picioarele, coatele și nasul. Pentru semifinala a patra, Dima a pregătit un moment neașteptat. Vinerea aceasta vom vedea la ce s-a mai gândit surprinzătorul concurent. Dima face muzică de la 4 ani, s-a născut în Republica Moldova, însă în anul 1994 a venit la Cluj să facă facultatea. În studenție a avut o trupă de jazz și a reprezentat România la diverse competiții. Concurentul are trei copii, două fete și un băiat, și este căsătorit de mai bine de 20 ani. Este susținut de familie în tot ceea ce face și, deoarece a făcut întotdeauna spectacole doar pentru alții și nu la el în țară, își dorește ca românii să se poată bucura de talentul lui și să vină la show-urile susținute de el.

 

Dumitru Mardari a urcat pe scenă la audiții încrezător în talentul lui și a cântat o melodie rap, reușind să cucerească jurații. Vinerea aceasta, de la 20:30, concurentul va prezenta un moment complex și va uimi, cu siguranță, cu talentul lui. Rap-ul a fost o descoperire spontană pentru Dumitru, atunci când a pariat că poate învăța o piesă hip-hop foarte dificilă în numai o săptămână. A câștigat pariul și de atunci cântă, cel mai important public pentru el fiind prietenii, care îl susțin. Dumitru spune despre el că poate citi gânduri, însă doar pe ale lui, că poate fi invizibil, însă doar în întuneric și atunci când nimeni nu-l privește, poate face o ceapă să plângă… sau invers, și adoră să mănânce pizza, declarându-se un mâncăcios.

 

La preselecții, Erika Doni i-a fermecat pe jurați cu un număr incredibil de dans și cu siguranța sa. Pentru semifinale, concurenta pregătește un moment în care va duce dansul la un alt nivel. Erika și-a descoperit talentul la vârsta de șapte ani, când era cu mama sa într-un centru comercial și a văzut câteva fetițe dansând. Din acel moment a știut ce vrea să facă mai departe și a început să se dezvolte în această direcție. Fetița a participat la mai multe concursuri naționale și internaționale, prima dată fiind invitată să danseze la un concert în Italia. Pentru ea, Românii au talent reprezintă artă și concurență. Își dorește să ajungă în finală și se bazează pe susținerea necondiționată a tuturor apropiaților.

 

Gabriel Nebunu a înveselit jurații la audiții și i-a încântat cu vocea sa în momentul în care a cântat o melodie din folclor. Pentru etapa semifinalelor, concurentul a pregătit un număr electrizant, cu care este sigur că va ridica sala în picioare. Gabriel a început să cânte în corul bisericesc din orașul în care s-a născut. Pe lângă această activitate, băiatul este student la Facultatea de Muzică din Chișinău, a mai cântat la diverse spectacole și iubește actoria. Îi place mult să imite diverse persoane și, spune el, îi iese foarte bine. Participarea la Românii au talent înseamnă un pas important pentru el.

 

La audiții, Miruna Dascălu i-a cucerit pe toți cu vocea ei specială și a transmis emoție și bucurie. Vinerea aceasta, Miruna va urca pentru a doua oară pe scena talentului și le va prezenta telespectatorilor un moment plin de mister și sensibilitate. Concurenta a început să cânte la pian la cinci ani și a continuat cu canto muzică ușoară. Din clasa a cincea până în clasa a opta a făcut flaut și pian, iar acum studiază canto clasic și pian. A obținut nenumărate premii naționale și internaționale la secțiunea canto clasic, iar participarea la Românii au talent reprezintă o șansă importantă pentru ea.

Advertisement

 

Vineri, de la 20:30, zece semifinaliști sunt gata să-i cucerească pe români cu momente fabuloase și să creeze un show memorabil în cea de-a patra semifinală LIVE Românii au talent!

 

Foto Credit: PRO TV

Finaliștii Premiilor RADAR DE MEDIA 2017 vor fi anuțați în cadrul celui mai mare eveniment media al verii RADAR DE MEDIA SUMMER PARTY

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *




MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending