Connect with us

Analize Audiente TV

AUDIENTE TV: Pro TV, lider absolut de audiență marți seară, cu meciul dintre Sporting Lisabona și FCSB

Published

on

Reclame

FCSB a devenit, marți seară, prima echipă de fotbal din România care a reușit să iasă neînvinsă de pe terenul celor de la Sporting Lisabona, tabela de marcaj indicând scorul 0-0 la finalul meciului. De la 21:45, românii au ales Pro TV și au urmărit evoluția de pe gazon a celor două echipe.

 

Turul playoff-ului UEFA Champions League, în care FCSB a întâlnit echipa Sporting Lisabona, transmis LIVE la Pro TV, a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Pro TV a obținut 14.3 puncte de rating și 40.7% cotă de piață, în timp ce televiziunea clasată pe locul secund, Antena 1 a obținut rezultate de peste trei ori mai mici, cu numai 4.0 puncte de rating și 11.5% cotă de piață. La nivel național, peste 2.2 milioane de români au făcut galerie în fața televizoarelor, iar în minutul de aur de la ora 22:20, aproximativ 2.6 milioane de români urmăreau meciul dintre Sporting Lisabona și FCSB.

 

Pro TV va transmite meciurile în care joacă echipele românești din UEFA Champions League și Europa League. Returul FCSB – Sporting Lisabona este transmis la Pro TV pe 23 august, la ora 21:45.

 

Foto Credit: PRO TV

START VOT FINALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2017

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *




MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending