Connect with us

EVENTS

Postul de televiziune PRO CINEMA după rebranduire lansează un concurs pentru telespectatorii săi!

Published

on

Reclame

Un film poate fi o întâlnire inspirată, o călătorie în timp sau un prilej de a câștiga noi experiențe, iar PRO CINEMA a pregătit, la începutul acestei toamne, odată cu lansarea filmului Octav, o surpriză pentru toți telespectatorii și pasionații de filme: posibilitatea de a câștiga o experiență de neuitat – un weekend la Vila Golescu (Câmpulung), unde a fost filmat filmul Octav, cazare în singura cameră disponibilă din conac și ocazia de a discuta cu Marcel Iureș, unul dintre cei mai iubiți și talentați actori din România!

 

În această toamnă, Marcel Iureș este protagonist în Octav, un film inedit în peisajul cinematografic românesc prin îmbinarea dintre emoție și nostalgie. Dincolo de o distribuție de excepție, cu Marcel Iureș în rol principal, acompaniat de actori precum Victor Rebengiuc, Andi Vasluianu, Lia Bugnar și mulți alții, filmul reprezintă o celebrare a vieții și oferă o serie de imagini calde și poetice despre România. Nostalgia personajului principal este construită din perspectiva onestei căutări de sine, care oferă cheia deslușirii unor sensuri profunde ale existenței.

 

Pentru a putea câștiga această experiență unică oferită de PRO CINEMA, tot ce trebuie să facă participanții este să pornească într-o călătorie a amintirilor, în anii copilăriei, și să povestească despre cea mai puternică amintire! Înscrierile au loc pe site-ul procinema.ro, iar participanții trebuie să completeze formularul disponibil în pagina de concurs. Concursul se desfășoară în perioada 28 august – 18 septembrie, iar câștigătorul va putea petrece un weekend de neuitat, alături de o persoană pe care o alege, la Vila Golescu, și va avea ocazia să se întâlnească cu Marcel Iureș!

 

Mai multe informații despre concurs și regulament sunt disponibile aici: http://procinema.ro/stiri/procinema-te-prinde-in-concurs.html

 

Foto Credit: PRO CINEMA

START VOT FINALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2017

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *




MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending