Connect with us

Seriale

KANAL D: Savas din „Meryem”, un fizic de invidiat, intretinut cu box tailandez si surfing

Published

on

Foto Credit: KANAL D
Reclame

Furkan Andic, interpretul personajului Savas Sargun din serialul „Meryem”, este pasionat de sport. De mai bine de doi ani, chipesul actor turc practica boxul tailandez – Muay Thai – un sport de contact foarte dur. Andic este un promotor al sportului ca stil de viata sanatos si este mereu dornic sa incerce ceva nou in domeniul sportiv.

Practic de mai bine de un an Muay Thai pentru ca sporturile de contact reprezinta pentru mine o adevarata filosofie in ceea ce priveste abordarea oponentului, dar si datorita codului etic pe care trebuie sa il ai ca atlet. Am jucat baschet cativa ani si chiar am fost pe punctul de a trece in liga profesionista. Am inceput sa practic si surfing „, a spus Furkan.

Tanarul actor nu uita si de hrana spirituala si gaseste mereu timp sa cunoasca oameni si locuri noi care il ajuta sa isi imbogateasca viata.

Calatoriile sunt pentru mine cea mai buna solutie sa ma relaxez, sa ma imbogatesc spiritual si nu am nevoie sa ma duc departe pentru asta.Pentru mine, sa ies din oras in mijlocul naturii este suficient ca sa ma redescopar. Imi place sa vorbesc cu oamenii cu care aparent nu am foarte multe lucruri in comun, sa le aflu problemele, valorile. Imi doresc sa cunosc America de Sud. In topul destinatiilor unde vreau sa merg sa descopar alta lume, alta civilizatie, alta cultura se afla Brazilia, Chile, Argentina si Peru„, a adaugat Furkan Andic.

Un nou episod  din serialul „Meryem” poate fi urmarit miercuri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Astazi si maine vor fi difuzate ultimele doua episoade ale celui de-al doilea sezon „Dragoste si ura”, urmand ca, din 16 iulie, telespectatorii sa poata urmari „Meryem” de luni pana vineri, de la ora 20:00.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *




MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending