Connect with us

Vedete

Ce mai face Dan Bălan, după ce s-a retras din viața publică. Artistul pare mai îndrăgostit ca niciodată

Published

on

Foto Credit: INSTAGRAM

Dan Bălan, fostul membru al trupei O-Zone, s-a retras din viața publică la începutul anului 2022, după ce a rămas blocat în Kiev.

Dan Bălan a fost surprins plimbându-se prin București

În februarie 2022, când a izbucnit războiul în Ucraina, Dan Bălan se afla la Kiev, pentru că începuseră filmările pentru ”Vocea Ucrainei”. Cântărețul a reușit să părăsească zona de război, însă a decis să se retragă din viața publică și nu a făcut niciun fel de declarații despre perioada în care a fost blocat în orașul asediat. Zilele trecute, Dan Bălan a fost surprins de paparazzi în București, nu singur, ci alături de o domnișoară misterioasă.

După ce a păstrat tăcerea luni de zile și s-a făcut nevăzut, Dan Bălan a fost surprins în Capitală, alături de domnișoara misterioasă, șoferul personal și un apropiat al său.

Apropierea dintre el și tânăra respectivă sugerează că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Dan este foarte discret cu viața sa personală, rar s-a afișat public cu femeile din viața lui.

Cât despre momentul în care a rămas blocat în Kiev, mama artistului a fost singura care a vorbit public și a mărturisit că Dan a reușit să plece din zona de conflict, însă, în tot acest timp, artistul a păstrat discreția și nu a făcut nicio declarație despre tot ce s-a întâmplat în capitala Ucrainei.

„Dan a reușit să iasă din Kiev spre sfârșitul lui februarie. Numai el știe cum a reușit să facă asta! A preferat să nu facă public însă acest lucru până acum! Dan a trecut pe la noi, normal, mai întâi. Sigur, și-a ales să vină încoace, fiindcă numai noi știm prin ce am trecut în acea perioadă în care el s-a aflat în mijlocul războiului, cât am tremurat pentru el! Nu pot să vă spun unde se află în prezent și unde lucrează la noile sale proiecte. M-a rugat să le transmit fanilor săi că le va oferi curând tuturor un semn de viață și atunci vor înțelege cu toții de ce a trebuit să facă asta. Ce pot să vă spun sigur este că nu e la Moscova!’, a declarat Ludmila Bălan pentru impact.ro.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending