Connect with us

ENTERTAINMENT

E anunțul momentului: Cei de la PRO TV, dați de gol. Cine ar putea fi următoarea persoană eliminată de la Survivor: „Gașca falșilor”

Published

on

Reclame

Andreea Moromete a fost eliminată de la Survivor și a ajuns deja în România. Tânăra născută în Alexandria (județul Teleorman) a acordat un interviu în care a spus adevărul despre simbolul imunității. Ea a dezvăluit, totodată, cine ar putea fi următoarea persoană eliminată de la emisiunea concurs.

Andreea Moromete, dezvăluiri din culisele Survivor RomâniaAndreea Moromete a părăsit jungla dominicană după ce a fost propusă spre eliminare de către Krișan. Ea a fost la vot cu Ștefania Stănilă.

Mulți s-au întrebat în ultimele zile de ce tânăra în vârstă de 23 de ani nu a folosit simbolul imunității și a preferat să plece de la Survivor 2023. Ei bine, la întoarcerea în România, ea a făcut primele declarații despre decizia de a-i acorda simbolul imunității Alexandrei Porkolab.

După cât am stat să sap după el, să-mi storc creierul, să umblu prin pădure, pe plajă, era păcat să plec cu el acasă și am simțit să i-l dau Alexandrei Porkolab fiindcă e singura mămică de aici. Am rezonat pe chestia asta. Cum ea a luptat pentru fetița ei Antonia, așa luptam eu pentru Victoria, nepoțica mea.”, a transmis Andreea Moromete, conform Pro TV.

Am simțit că ea este următoarea vizată de gașca falșilor”

Andreea Moromete a spus că a avut sentimentul că cei care încearcă să pară altceva decât sunt vor căuta să o dea afară din competiție pe concurenta din Brașov. Acesta ar fi fost principalul motiv pentru care a ales să îi lase ei simbolul pentru care s-a zbătut atât de mult să îl obțină.Am simțit că ea este următoarea vizată de gașca falșilor și am zis că ea merită simbolul acela.”, a mai spus fosta concurentă de la Survivor România 2023.

Simțeam, așa, că o să mă înjunghie un cuțit. Simt de ceva timp. Fiecare face în concursul ăsta ce simte și dacă unii aleg să calce peste cadavre ca să ajungă cât mai departe, e modul lor de a o face, eu nu mă regăsesc.Nominalizarea asta pentru mine e un cuțit de la un om pe care eu l-am considerat prieten. (…) Prefer, dacă e să ies la prima mea nominalizare, să știu că am ieșit pentru că am fost eu și aia e, nu m-au plăcut oamenii…Decât să joc un rol și să par mielușel și de fapt să fiu un de om și să păcălesc publicul. Decât să-mi bat joc de oamenii ăia care uită și să ajung așa în finală, nu mersi.”, a afirmat Andreea Moromete, înainte să își ia la revedere de la concurenții rămași în competiție.

Advertisement
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending