Connect with us

ALL MEDIA

Gratian de la Marele Castigator a fost la primul concert in avion organizat in Romania

Published

on

Gratian, unul dintre concurentii de la Marele Castigator, nu participa decat la concerte cu greutate! Tanarul de 18 ani a avut sansa sa-l asculte pe Puya la 10.000 metri inaltime in cadrul primului concert in avion organizat in Romania! Dupa o zi cu ZU, Gratian va reveni maine cu forte proaspete in cantonamentul de la Marele Castigator.

La 18 ani, Gratian este foarte motivat sa mearga pe un nou drum cu sprijinul showului Marele Castigator. Cand a intrat in concurs tanarul avea 117 kg si putine lucruri in comun cu alti tineri de varsta sa, foarte activi si determinati sa guste cat mai mult din bucuriile vietii. Pe Gratian dependenta de mancare l-a izolat de ceilalti si l-a prins intr-un cerc vicios din care nu mai reusea sa iasa. Astazi, Radio Zu i-a dat aripi tanarului concurent si l-a incurajat sa creada ca nimic nu este imposibil.

„A fost un concert special deoarece s-a cantat la portavoce la 10.000 m altitudine. Am fost peste 100 de persoane, insa doar eu de la „Marele Castigator”. I-am cunoscut pe Buzdugan si Morar si, pentru ca nu aveam boxe, am cantat si noi cu Puya si Camelia. A fost extraordinar si ne-am simtit foarte, foarte bine la aniversarea celor doi ani de ZU. La multi ani, radio ZU!”, a povestit entuziasmat Gratian.

Incepand cu 23 septembrie, de la ora 20.30, telespectatorii vor trai alaturi de echipa „Marele Castigator” cele mai impresionante povesti de viata si, cu siguranta, se vor regasi, pe ei sau pe oamenii din jurul lor, in aceasta emisiune prezentata de Daiana Anghel. In concurs au mai ramas acum 15 concurenti care se lupta, in primul rand, pentru viata lor, scapand de kilograme, si-abia apoi pentru premii. Concurentii vor fi eliminati pe parcurs, in functie de cat au slabit, dar si tinand cont de alte criterii. Marele premiu este de 25.000 E. Premiul al doilea pentru cei care continua competitia si dupa eliminarea din campus este de 15.000 de Euro.

Lasa un comentariu aici!

1 Comment

1 Comment

  1. Rux

    27 noiembrie 2010 at 14:03

    Care este numele de familie al lui Gratian?!

Lasă un răspuns

ALL MEDIA

KANAL D, amendă maximă de la CNA pentru prea multă publicitate difuzată!

Published

on

Televiziunea Kanal D a mai primit o amendă maximă, de 200.000 de lei, de la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) pentru depăşiri ale duratei de publicitate permise de lege înregistrate în luna noiembrie, informeaza adevarul.ro .

Potrivit monitorizării realizate pentru perioada 1-30 noiembrie 2017, în intervalul orar 07.00–18.00, Kanal D a avut în total depăşiri de aproape trei ore (2 ore, 59 de minute şi 31 de secunde), depăşirea cea mai mare fiind de două minute şi 10 secunde. Pe 18 ianuarie, Kanal D a mai fost amendată cu 200.000 de lei de CNA pentru depăşiri ale duratei de publicitate permise de lege înregistrate în luna noiembrie, dar pentru intervalul orar 18.00–23.00. Pentru acel interval orar s-au constatat depăşiri de 3 ore, un minut şi 31 de secunde, iar depăşirea cea mai mare a fost de un minut şi 57 de secunde.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Radio

DigiFM, Andrei Stoica, fost concurent la Exatlon: ” nu mai știam să umblu pe telefon”

Published

on

Foto Credit: DIGI FM

Andrei Stoica, fost concurent la Exatlon, a fost invitat la matinalul Digi FM cu Bogdan Miu și Catalin Striblea. Acesta a fost nevoit să se retragă din concurs din cauza unei accidentări pe care a suferit-o în cadrul competitiei.

“Îmi pare rău. Ce pot să fac? Exatlonul este un concurs foarte dur, iar condițiile foarte grele de acolo m-au adus în situația în care m-am accidentat și să părăsesc concursul. Nu m-am gândit că va fi atât de greu. Probele erau grele dar frumoase. Lipsa mâncării și a vitaminelor a devenit de nesuportat la un moment dat, cel puțin de corpul meu.”, a spus Andrei Stoica. El a slăbit 10 kilograme în cele 9 săptămâni pe care le-a petrecut în cadrul concursului.

Despre show, fostul concurent a spus că totul se întâmplă în timp real.

“Se filmează nonstop. Noi nu știm foarte multe detalii. Nu știm nici cât e ceasul, ne orientăm după soare. Nu avem acces la telefoane. Când am ieșit din concurs și am intrat în posesia telefonului, mi-am dat seama că nu mai știu să umblu pe el, să intru în meniu.”, a mai zis el.

Andrei a răspuns și la întrebarea unui ascultător Digi FM, care era curios să afle dacă probele au loc zilnic.

“Aproape în fiecare zi jucam. O zi sau două pe săptămână erau de reality, ne plimbam pe plajă, stăteam, făceam testimoniale. Primele trei săptămâni au fost cele mai grele pentru că nu am avut pauză deloc.”, a povestit el.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Radio

Vlad Mixich se alatura echipei DIGI FM

Published

on

La DigiFM schimbăm rețeta rubricilor de sănătate. Le dăm substanță, le difuzăm cu încredere și le dăm culoarea celor mai noi descoperiri medicale.

Ne ajută unul dintre cei mai de încredere experți în politici de sănătate, dr. Vlad Mixich, aflat de mulți ani în arena Sănătății românești unde aduce seriozitate, onestitate și grijă pentru pacienți și pentru informațiile sigure și verificate științific.

Inserția “pastilelor” lui Vlad Mixich în programele Digi FM vine să întărească astfel promisiunea brandului de a respecta acuratețea și relevanța informațiilor livrate ascultătorilor. “Mixul de sănătate” este un răspuns firesc la nevoia continuă a oamenilor de a afla care sunt lucrurile care le alterează sănătatea și care sunt căile pentru ocrotirea acesteia.

Vlad Mixich este visiting research fellow al Facultății de Medicină a King’s College (Colegiul Regal din Londra). A lucrat cu cele mai prestigioase instituții internaționale în domeniul politicilor de sănătate și a scris în România mii de articole despre sănătatea românilor și medicina modernă.

Vlad Mixich va aduce la Digi FM, atât în rubricile din matinal, cât și în retrospectiva de sâmbătă dimineața, știri, radiografii ale sistemului medical românesc, ultimele noutăți din avanposturile științelor medicale, dar și sfaturi utile despre cum ne protejăm sănătatea și cum prevenim anumite afecțiuni. Împreună cu el și invitații săi, ascultătorii Digi FM vor avea ocazia să (re)descopere încrederea în medicina bazată pe dovezi.

Tot ce este important în domeniul Sănătății, prin vocea expertului, de luni până vineri, la matinal, intre 8:00 si 9:00, precum și sâmbăta, de la ora 11:00. Doar la DigiFM. Ca să știi.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Abonează-te la RADAR!

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending