duminică, februarie 25, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăA-Z NEWSHaltere: O medalie de aur şi patru de argint pentru români, în...

  Haltere: O medalie de aur şi patru de argint pentru români, în prima zi a Mondialelor de cadeţi

  Halterofilii români au cucerit o medalie de aur şi patru de argint, marţi, în prima zi a Campionatelor Mondiale de cadeţi de la Kosice (Slovacia).
  La cat. 50 kg (masculin), Robert Ştefan Manea a luat argintul la aruncat şi total, dar s-a clasat doar pe locul 4 la smuls, ratând o medalie din cauza greutăţii corporale mai mari comparativ cu cei doi sportivi cu care s-a aflat la egalitate. Astfel, chinezul Yang Yixiong a luat aurul la smuls, cu 89 kg, uzbekul Ruzimurod Aslanov (49,37 kg) a luat argintul, rusul Viaceslav Iarkin (49,74 kg) s-a clasat al treilea, iar Manea (49,76 kg) a terminat pe patru, toţi trei reuşind să ridice 88 kg. La aruncat, Yang a luat aurul, cu 115 kg, Manea a luat argintul, cu 107 kg, iar Aslanov a cucerit bronzul, cu 106 kg. La total, Yang s-a impus cu 204 kg, fiind urmat de Manea, 195 kg, de Aslanov, 194 kg (medaliat cu bronz), şi Iarkin, tot 194 kg (locul 4).

  La cat. 44 kg (feminin), românca Monica Suneta Csengeri a luat aurul la stilul smuls, argintul la aruncat şi tot argint la total. Csengeri s-a impus la smuls cu 62 kg, devansându-le pe Rebeka Koha (Letonia), Mao Xiangmei (China) şi Alessandra Pagliaro (Italia), toate câte 58 kg, departajare de greutatea corporală. La aruncat, Mao a luat aurul, cu 81 kg, fiind urmată de Csengeri, 77 kg, şi Chandrika Tarafdar (India), 74 kg. Csengeri a pierdut aurul la total, deşi a ridicat tot cât Mao, 139 kg, dar chinezoaica a fost mai uşoară (42,82 kg faţă de 43,75 kg). Bronzul a revenit indienei Tarafdar, cu 129 kg.

   

   

  AGERPRES

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Media
  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente