Connect with us

Seriale

În această seară, în Las Fierbinți, Brânzoi își va pierde total încrederea în Celentano

„La câte țepe am luat de la tine, m-am săturat”

Published

on

Foto Credit: PRO TV

O nouă săptămână, o nouă porție triplă de râs pentru cei de acasă! În această seară, de la ora 20:30, telespectatorii se vor bucura de aventurile celor mai îndrăgite personaje din serialul lor preferat, Las Fierbinți

Brânzoi va dori să îl angajeze pe Celentano pentru o lucrare, însă abordarea sa va fi diferită: „Diseară te aștept cu banii. 30 de milioane… garanția pe lucrare. Am schimbat și eu tactica, să știi. Vii cu 30 de milioane și după ce termini lucrarea, ți-i dau înapoi… plus alea 15 milioane pe care ți le-am promis. La câte țepe am luat de la tine, m-am săturat. Dacă vrei lucrarea, vii cu 3.000 de lei”, îi va spune Brânzoi. Dacă Celentano va bate palma cu vecinul lui sau nu, aflăm în câteva ore. 

Fiecare săptămână aduce o nouă idee de business pentru Giani: „Ne lansăm în filme. Toți fac filme. Pot ăia și nu putem noi?”, le va spune lui Bobiță și fratelui său. Cei trei vor dori să creeze o producție inspirată din cartea „Miorița”, însă vor avea nevoie de actori. Rămâne de văzut căror vecini le vor propune Giani, Bobiță și Dorel să joace în filmul lor. 

Unicul polițist din Fierbinți va avea o misiune grea: „Aspirina are probleme mari. Are un atacator în casă, care o ține sechestrată”, va spune acesta înfricoșat de faptul că trebuie să o salveze. Totuși, soția lui Firicel îi va demonta imediat teoria: „Cine s-o sechestreze pe Aspirina? Cine are tupeul să se pună rău cu ea?”. Cine va avea dreptate în ceea ce o privește pe Aspirina? Vom afla în câteva ore. 

Noul sezon Las Fierbinți poate fi urmărit în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, la PRO TV. Serialul pot fi urmărit în avans, pe VOYO. 

Facebook Comments Box

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending