Connect with us

Emisiuni

Mircea Dinescu este invitat permanent la Focus 23

Published

on

Informație relevantă, comentată în direct. De luni, 24 ianuarie, Mircea Dinescu va fi invitatul permanent al Ioanei Maria Moldovan la Focus 23.

Jurnalul sinteză al zilei de la Prima TV va fi comentat, în notă personală, de realizatorul emisiunii Poezie și Delicatețuri. “Este un plus valoare pe care îl aducem celor de acasă prin prezența lui Mircea Dinescu în studio.

Vom face o sinteză a știrilor zilei, explicată și argumentată de una dintre cele mai cunoscute voci de pe scena publică de la noi. Focus 23 are misiunea de a informa, de a sintetiza și de a le aduce informația netrunchiată și corectă telespectatorilor Prima TV”, spune Ioana Maria Moldovan, prezentator Focus 23.

În fiecare seară, de luni până joi, de la 23.00, Prima TV pune Focus pe ştirile relevante, pe informaţia esentială, corectă şi obiectivă, pe poveşti şi fapte generatoare de plusvaloare în societate.

Știrile care încheie ziua, prezentate de Ioana Maria Moldovan și cu Mircea Dinescu în studio în calitate de invitat permanent, descoperă extraordinarul din oamenii obisnuiţi, emoţia autentică şi descifrează lumea într-o cheie onestă.

Focus înseamnă știri despre tine!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending