miercuri, februarie 21, 2024
More
  AcasăTeleviziuneEmisiuniSezonul 10 Visuri la cheie se încheie, în această seară, cu: ”o...

  Sezonul 10 Visuri la cheie se încheie, în această seară, cu: ”o poveste emoționantă despre sacrificiu și dragoste”

  Copiii sunt cei care aduc fericirea într-o familie, care aduc sentimentul de împlinire și dorința de a face totul posibil pentru a le oferi un viitor mai bun, mai luminos. Uneori, însă, această fericire este umbrită de deciziile părinților și de faptul că ei uită să se mai gândească la ce înseamnă un cămin.

  În doar câteva ore, telespectatorii vor face cunoștință cu o bunică eroină, care și-a pus toată viața pe pauză pentru a sări în ajutorul nepoatelor sale, după ce acestea au fost abandonate de cei care le-au adus pe lume. O nouă poveste emoționantă, de la 21:30, pe PRO TV, în ultima ediție din sezonul zece Visuri la cheie

  Bianca și Amira sunt două fete speciale care au trecut deja prin multe provocări ale vieții. ”Părinții au plecat în străinătate și o perioadă nu au mai dat niciun semn. Bunica a renunțat la job și a devenit mamă cu normă întreagă”. Mariana, cea care acum le este și mamă și tată, spune că nu a stat nicio secundă pe gânduri când le-a sărit în ajutor: ”am deschis proces și prin acțiune judecătorească, le-am luat”.

  Anul trecut, femeia și-a pierdut soțul, iar de casă s-a ocupat mereu cu greu, reușind să facă mici modificări din puținele resurse financiare pe care le-a avut. ”Dacă n-ar fi ea, nimic nu ar mai exista”, spune una dintre fetițe, realizând toate eforturile pe care bunica le face pentru ele. 

  În această seară, vom vedea cum viața li se va schimba, în sfârșit. ”O poveste emoționantă despre sacrificiu și dragostea maternă. O bunică de 65 ani care le crește pe aceste două fete, nepoatele ei”, spune Dragoș Bucur. Iar pentru toate acestea, echipa le va oferi atât o casă total refăcută, cât și multe surprize specifice perioadei de Sărbători.  

  Dragoș, Bucur, Cristina Joia, Alex Gavrilescu și Andra Marinescu formează echipa care va clădi speranță în finalul acestui an. Nu ratați, de la 21:30, ultima ediție din sezonul 10, pe PRO TV! Emisia poate fi urmărită, în avans, pe VOYO. 

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Media
  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente