Connect with us

ALL MEDIA

Topul celor mai citate surse în print

Published

on

Antena 3 este cea mai citată sursă în  presa scrisă pentru luna mai a anului curent, se arată într-un comunicat remis RADAR DE MEDIA.

Postul Antena 3 este cea mai citată sursă a lunii mai, cu 52 de menţiuni. Locul doi este ocupat de România TV, care a înregistrat 49 de menţiuni în presa scrisă. B1 TV ocupă locul al treilea în topul realizat de mediaTRUST, cu 36 de menţiuni. Topul este completat de Hotnews cu 30 de menţiuni, Digi 24 a înregistrat 28 de menţiuni.

Antena 1 este prezentă în top cu 21 de menţiuni, urmată de Realitatea TV cu 20 de menţiuni. Ziare.com este menţionat de 17 ori în presa scrisă în intervalul 01-31 mai. Kanal D şi Realitatea.net împart acelaşi loc, cu 15 menţiuni fiecare.

Ziarul Financiar şi publicaţia Forbes au înregistrat 13 menţiuni fiecare, şi sunt urmate de Evenimentul Zilei cu 11 menţionări şi Cancan cu 10 menţiuni.

Paginademedia.ro are 9 menţiuni, iar Zf.ro şi Reportervirtual.ro au 8 menţiuni în presa scrisă.

România Libera, Wowbiz.ro şi DcNews.ro au fiecare, câte 7 menţiuni, Prima TV şi Rtv.net au câte 6 menţiuni fiecare. Sport.ro, România Actualităţi, Kiss FM şi Wall-street.ro au înregistrat 5 menţiuni fiecare.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending