Connect with us

Life Style

Afla cum folosesti corect crema anticelulitica – secrete pe care nu ti le spune nimeni

Published

on

Reclame

Este aproape imposibil sa credem ca la un moment dat in viata sa o reprezentanta feminina nu s-a confruntat cu celulita. Un mare inamic pentru femeile de orice categorie, celulita se pare ca are, din pacate, o incidenta destul de mare: 95% din publicul feminin se confrunta cu ea. 

Definita ca atare, aceasta apare pentru ca in tesutul adipos se instaleaza grasimea. La exterior, aspectul pielii este unul inestetic. De asemenea, pierderea elasticitatii pielii este un alt context ce favorizeaza aparitia sa, precum si un stil de viata nesanatos. Doar un mic procent al cazurilor se bazeaza pe factori genetici.

 

Ce nu stie multa lume este ca si persoanele slabe se pot confrunta cu celulita. Pare sa fie contradictoriu caci asociem cel mai adesea celiulita cu grasimea. Ei bine, indiferent de numarul de kilograme, celulita poate fi prezenta.

Solutii? Exista atat tratamente cosmetice, cat si recomandari de schimbare a stilului de viata, intocmai masuri menite sa contracareze cu factorii care au dus la formarea ei. In aceasta ecuatie se include si crema anticelulitica. Un astfel de produs este tot mai accesibil pe piata de profil, se poate folosi in intimitatea casei si promite sa aduca rezultate. Sunt branduri mari care au scos propria reteta anticelulitica, ceea ce a sporit increderea publicului de a recurge adesea la o metoda ce pare mai usor de folosit ca oricand si orice altceva.

Insa functioneaza astfel de creme? Specialistii in domeniu spun ca rata de succes tine de o multitudine de factori. Folosirea acestei game trebuie insotita musai de o serie de reguli ale unei vieti sanatoase. Adica se combina ritualul de aplicare a cremei in cauza cu sport si dieta. Iata alte cateva secrete despre acestea.

 

Celulita si retentia de apa

Celulita se asociaza adesea cu limfa si rententia de lichide. Asadar, pentru a remedia situatia aceasta, trebuie descoperit daca in intreg corpul exista o problema de retentie si nu este un caz izolat la nivelul picioarelor unde apare si celulita. De altfel, sa aplici un tratament local acolo unde problema este de fapt la nivel extins este fix o picatura intr-un ocean.

Alimentatia joaca si aici un rol esential intrucat prin stilul de viata de zi cu zi se poate favoriza rentetia lichidelor. In acest sens, se recomanda evitarea excesului de zahar in mod special si a carbohidratilor.

 

Celulita si stimularea circulatiei

Un factor important care ajuta de asemenea la eliminarea de celulita – impreuna cu alte metode aplicate – se refera la miscare. Asta ajuta la imbunatatirea circulatiei si deci implicit la evitarea ca acele depuneri de grasimi sa se localizeze in tesutul adipos.

Desigur ca si masajele pot ajuta. Nu crema in sine aplicata poate face miniuni, ci si modul de aplicare. Asta inseamna ca este nevoie de masaj. Se recomanda totusi un masaj viguros, nu cel de relaxare.

La capitolul crema, este important de stiut ca acestea au sanse de a imbunatati fermitatea pielii, de a elimina celulita, daca au in continut ingrediente active in acest scop. De regula sunt ingrediente puternice cu actiune asupra drenajului de toxine retinut sub piele. Ca si efect vizibil, pielea va fi mai tonifiata.

De retinut de asemenea ca o crema anticelulitica este cu mare impact numai asociata cu masaj. Insa acesta nu trebuie sa se concentreze numai pe zonele cu probleme, respectiv la picioare in mod special. Insistand, se va afecta tesutul. Mai degraba este nevoie de masaj cu atentie la acele zone unde se sesizeaza un blocaj de grasime. Asta va ajuta ca nutrientii si oxigenul sa actioneze in mod corect, sa dezinflameze zona si deci celulita sa se reduca treptat, pana la eliminare.

 

Concluzia? Cum combati celulita?

Lupta cu celulita, o data instalata, in diversele ei faze, inseamna o lupta lunga, anevoioasa si complexa. Cu cat aceasta este mai extinsa, cu atat se indeparteaza mai greu. Insa nu este o misiune imposibila. Din fericire, numerosi producatori de cosmetice au oferte bogate de produse destinate in acest scop. Combinate cu stilul de viata sanatos ce oricum aduce beneficii, celulita poate fi invinsa.

O recomandare este chiar gama de creme anticelulitice ce se gaseste la farmona.ro. Diversitatea optiunilor aduce si variante de genul serului termoactiv sau a concentratului racoritor. Cat despre crema anticelulitica, aceasta este o combinatie de ingrediente inovative si se poate folosi pentru orice parte a corpului.

Advertisement

 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *




MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
Special TVo zi ago

EDIŢIE SPECIALĂ. Cea mai importantă sărbătoare a Creştinătăţii se vede şi se aude la Observator Antena 1: transmisiuni LIVE de la Ierusalim, Bucureşti, Iaşi şi Constanţa

Emisiunio zi ago

Maria Cârneci, duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Special TV3 zile ago

Echipa Super Neatza cu Răzvan şi Dani le-a pregătit telespectatorilor ediţii speciale de Paşte, atât dimineaţa, cât și după amiaza

Special TV3 zile ago

În noaptea de Înviere, Antena Stars difuzează emisiunea-documentar: „Muntele Athos – Punte între cer şi pământ”, filmată chiar pe Muntele Sfânt

TV Divertisment Show3 zile ago

Radu Pietreanu, invitat în Gala România, ești Campioană!, în ediția specială de Paște, la Antena 1

AUDIENȚE TV4 zile ago

Echipa lui Chef Richard Abou Zaki, învingătoare în ediția de ieri Chefi la cuțite. Show-ul, lider de audiență!

Premieră TV4 zile ago

Un nou serial turcesc de succes, intră în grla Kanal D. Când va avea premiera?

TV Divertisment Show4 zile ago

„Petrecere… cu cântec!”, ediţie specială de Paşti! Nicolae Furdui Iancu aniversează 45 de ani de carieră

AUDIENȚE TV4 zile ago

Întâlnirea dintre CLANUL și GROAPA a fost în topul preferințelor celor de acasă!

Reality Show4 zile ago

Una dintre cele mai puternice săptămâni la Survivor All Stars: ”am declarat război și război o să fie. De acum începe…”

Seriale4 zile ago

Înapoi în GROAPA. Ediția TV. În această vară, la PRO TV și pe VOYO!

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending