Connect with us

Life Style

Esti bautor de cafea? Iata care sunt cele mai populare boabe de cafea!

Published

on

Reclame

Cafeaua este cea mai băuta licoare din lume. Există mii de soiuri cu diferite arome şi gusturi!

Boabele de cafea sunt culese cu mare grijă, însă din fiecare 100 de kg de plantă de cafea rezulta doar aproximativ 25 de kg de boabe de cafea verde care apoi sunt prăjite. În urma procesului de prăjire cantitatea mai scade cu aprox 20-30%.

 

Prăjirea cafelei durează între 10 și 20 de minute, prepararea cafelei durează între 30 de secunde la espresso și 3-6 minute la filtru.

Dar până acolo sunt sute și sute de ore de muncă ale oamenilor care cultivă plantele de cafea, culeg boabele, le prelucrează, le transportă și le depozitează cu grijă.

Din oferta de cafea boabe de pe emag.ro va prezentăm cele mai populare produse disponibile:

 

 

Cafea boabe Lavazza Super Crema, 1 kg

Lavazza Super Crema este cea mai populara cafea boabe profesionala Lavazza. Aroma, savoarea si densitatea impecabile ale espresso-ului preparat cu Super Crema va vor determina sa va intoarceti intotdeauna la aceasta alegere!

 

Cafea boabe, proaspat prajita, Hedone Cafe, PANAMA ESMERALDA PREMIUM, 100% Arabica, 1 kg

Cafeaua Panama Esmeralda Premium este cultivata in ferma Hacienda La Esmeralda in regiunea Boquete, in apropierea impunatorului vulcan Baru, la altitudini ce ating aproape 2000 metri. Avand o lunga traditie si experienta in cultura cafelei, fermierii acorda o atentie deosebita controlului calitatii, iar culesul, procesarea si spalarea se realizeaza manual, bob cu bob. Rezultatul? O cafea verde deosebita, care prin prajire dezvolta un profil complex de gust, cu accente dulci de fructe si ciocolata. Ceasca de cafea Panama Esmeralda Premium te poarta in aventura exotica a cafelei de origine. Panama Esmeralda Premium este o cafea 100% Arabica, subspecia Catuai. Fiind una dintre cele mai cunoscute subspecii ale cafelei Arabica, aceasta a fost obtinuta prin incrucisarea subspeciilor Mundo Novo si Caturra, luand ce este mai bun din fiecare planta. In traducere libera, denumirea „Catuai” vine din limba Guarani si inseamna „foarte bun”. Arborele de cafea Catuai nu creste mult in inaltime si este foarte rezistent la conditii meteorologice dificile, precum vat puternic si ploaie abundenta. Din acest motiv, este un soi de cafea raspandit si cultivat in multe zone ale lumii, cu preponderenta in tarile din America.

 

Cafea boabe BAZZARA DODICIGRANCRU, 1 Kg

Bazzara este o cafea de calitate superioara, produsa in Italia, pentru cele mai exigente gusturi. Dodicigrancru este o combinatie 100% arabica din cele mai bune 12 cafele din lume. Extrem de aromata, cafeaua este un amestec placut cu note de flori, cacao, rom si vanilie. Contine cele mai bune 12 cafele arabica din lume: Jamaica Blue Mountain Puerto Rico Yauco Selecto Santo Domingo Washed AA Mexico Washed Altura Hounduras Washed SHG Costa Rica Tarrau SHB Salvador Washed SHG Guatemala Washed SHB Nicaragua Matagalpa Brazil Selecto Fino India Platation Peaberry Ethiopia Washed Sidamo Greutate neta: 1kg.

 

 

Cafea Boabe Gimoka DolceVita 1 kg

O cafea cu o aroma placut intensa, capabila sa ofere o bautura cremoasa, aromata, cu un echilibru de textura si structura.

Cu o compozitie de 30% arabica si 70% robusta, creeaza o armonie perfecta de tarie si gust! Gimoka Dulcis Vitae cafea boabe este o cafea prajita mediu, din cele mai bune boabe alese de arabica cu note de robusta africana.

Are o savoare bogata, cremoasa si un gust persistent. Gimoka Dolce Vita creeaza o ceasca de cafea excelenta, potrivita in orice moment!

 

 

PERA SUPER CREMA Italy 1 kg

Cafeaua boabe Pera Super Crema este creata special pentru automatele vending. Produsa in Italia dintr-un amestec de 50% cafea Arabica si 50% cafea Robusta, Pera Super Crema ofera un espresso cu gust deosebit si crema bogata si persistenta. Aceasta cafea este ambalata in punga nevidata de 1 kg. Un bax contine 6 pungi.

Advertisement

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *




MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
Platforma Online TVo zi ago

Filmul documentar „The Beatles: Let It Be” este disponibil acum pe Disney+

Premieră TV2 zile ago

”Brigada Nimic este un roller coaster amuzant din care scapă cine poate!”, Serialul revine la PTO TV

Reality Show2 zile ago

Andrei Ciobanu are de luat decizii importante, diseară, la Survivor All Stars: ”era păcat să plec fără să port un colan”

Platforma Online TV3 zile ago

Serialul Despre bani și sânge, bazat pe povestea adevărată despre frauda secolului, se vede în exclusivitate din 13 Mai în Focus Sat App

Podcast3 zile ago

TULBURĂTOR: Carmen Tănase a făcut un pariu cu MOARTEA | ALTCEVA CU ADRIAN ARTENE

Reality Show4 zile ago

Răsturnare de situație la Survivor All Stars! Zanni nu mai părăsește competiția! ”Va trebui să supraviețuiești în condiții extreme!”

Podcast4 zile ago

Miracolul Doctorului Leon Dănăila. Cele 7 secrete al longevității creieruil, la Podcatul Fain & Simplu

ACTUAL6 zile ago

Paște Fericit și binecuvântat. Hristos a Înviat!

Special TVo săptămână ago

EDIŢIE SPECIALĂ. Cea mai importantă sărbătoare a Creştinătăţii se vede şi se aude la Observator Antena 1: transmisiuni LIVE de la Ierusalim, Bucureşti, Iaşi şi Constanţa

Emisiunio săptămână ago

Maria Cârneci, duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Special TVo săptămână ago

Echipa Super Neatza cu Răzvan şi Dani le-a pregătit telespectatorilor ediţii speciale de Paşte, atât dimineaţa, cât și după amiaza

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending