Connect with us

Life Style

Bărbatul anului 2018 și sacourile care îi garantează perfecțiunea ținutei!

Published

on

Reclame

Anul 2018 a debutat în forță în ceea ce privește moda masculină, accentul căzând asupra evidențierii virilității bărbatului și a liniilor sale fizice impunătoare.

Sacourile clasice nu s-au demodat, acestea putând fi asortate foarte simplu în combinații cu cămăși elegante sau pulovere pe gât. În materie de rafinament și bun gust, un sacou bărbați elegant (pe https://antoniogatti.ro/sacouri-barbati găsești o mulțime de modele pline de personalitate, ușor de adaptat oricărei ținute, de la cea pentru office și până la cele pentru întâlniri de afaceri) este elementul de îmbrăcăminte pentru acei barbate care țintesc obținerea succesului. În timpul liber sau pentru ținutele casual este recomandat să te bazezi pe sacourile care îmbină cu ușurință atât în felul în care te miști, cât și calitatea materialului.

 

 

Descoperă cuceritorul din tine, bazându-te pe un sacou de calitate!

Niciun alt element de îmbrăcăminte nu-ți oferă un punct de sprijin mai valoros decât un sacou de calitate; Antonio Gatti, de exemplu, a realizat atât sacouri slimfit, cât și sacouri care pun accentul pe materiale mai puțin folosite pentru acest gen de îmbrăcăminte (așa cum este puful de gâscă). Sacourile cu 2 nasturi se pliază optim pe corpul unui bărbat care merge la sală, dar funcționează la fel de bine și-n cazul unuia care doar își dorește să arate mai mult decât prezentabil la o întâlnire de afaceri într-un mediu relaxant. Culorile anului 2018 sunt ușor de asortat într-o ținută care să cucerească instant – bleumarinul, vernilul, grenaul, griul, maroul și nuanțele de negru fiind în topul popularității sacourilor masculine.

Pentru că primăvara și toamna oferă ocaziile ideale pentru a îmbrăca un sacou, anul acesta, materialele matlasate sunt în pole-position pentru a arată perfect atât pentru ieșirile pe seară în oraș, cât și pentru ținutele zilnice. În ceea ce privește ținutele office, sacourile cu linii moderne, cu o croială slim și care se cambrează ușor pe linia trupului se situează printre preferințele bărbaților. Astfel de sacouri subliniează nu doar aspectul fizic al bărbatului, ci și personalitatea acestuia și modul în care înțelege să-și valorifice potențialul exterior. Bărbații moderni știu că un sacou de calitate va face întotdeauna diferența, indiferent de mediul în care îl folosesc, așa că, pentru a te bucura de succes (în orice situație), alege-ți un sacou care să-ți ofere acel plus de valoare și care să te facă de neuitat în ochii celor cu care interacționezi! Fii îndrăzneț și succesul o să fie al tău, pentru că deja ești îmbrăcat într-un sacou reprezentativ!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *




MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending