Connect with us

Casting

PRO TV: Anamaria Prodan Reghecampf este în căutarea noilor concurenți Gospodar fără pereche

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

După ce sezonul trecut Gospodar fătă pereche s-a încheiat cu o minunată nuntă, Anamaria Prodan Reghecampf este determinată ca și sezonul acesta să le găsească gospodarilor dornici de însurătoare perechile potrivite! 

Anamaria este pregătită să cutreiere țara în lung și-n lat pentru a descoperi cei mai harnici gospodari, care își doresc să își găsească jumătatea. 

Încă de când eram mică, mama mi-a spus că avem o țară minunată plină de oameni muncitori și tradiții frumoase! Pentru mine, Gospodar fără pereche e o ocazie perfectă să descopăr și să redescopăr cât de frumoși suntem și, în același timp, să le ofer o mână de ajutor celor care nu au reușit să-și găsească jumătatea până acum. Anul trecut am avut un sezon pe cinste, dar anul acesta va fi și mai și! Gospodarii nu trebuie decât să se înscrie, de restul mă ocup eu, mă știți doar!, a declarat Anamaria.

Înscrierile sunt în toi, așa că, dacă ești un gospodar în căutarea sufletului pereche sau cunoști un fermier holtei, sună la numărul de telefon 0728.188.511 sau intră pe gospodarfarapereche.protv.ro și ai toate șansele să  găsești jumătatea.

Dacă mintea îți stă doar la semănat și recoltat, hai să o mutăm la însurat! Hai să facem dragostea rurală, la GOSPODAR FĂRĂ PERECHE!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *




MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending