Connect with us

Life Style

Diana Belbiţă, femeia de fier de la “Exatlon”

Published

on

Foto Credit: KANAL D
Reclame

Diana Belbita, luptatoarea de MMA, in varsta de aproape 22 de ani, este fara dar si poate una dintre cele mai puternice si ambitioase concurente de la “Exatlon”.

Aceasta a dat dovada pe parcursul competitiei de tarie, vointa, forta si gandire strategica, abilitati atat de necesare unui adevarat luptator, pe traseele dificile pe care acestia isi infrunta de fiecare data adversarii din tabara Razboinicilor.

Supranumita si “Printesa Razboinica”, Diana Belbita a reusit ceea ce niciun alt coechipier nu a putut realiza aseara, in lupta gladiatorilor, pe barna extrem de ingusta. In cele trei dueluri contra Marianei, Alinei si Roxanei, luptatoarea de MMA a reusit performanta de a nu lua contact cu apa si le-a infrant fara drept de apel pe adversare.

 “Nu imi este teama de apa, dar nu stiu sa inot foarte bine. Asta nu inseamna ca nu pot invatat. Ma arunc oricand, in orice apa, atata timp cat stiu ca exista cineva care o sa ma scoata la un moment dat. Jocul este pe gustul meu si cred ca intreaga mea echipa se va descurca foarte bine”, spunea sportiva aseara, inainte ca prezentatorul reality-ului sa le prezinte proba.

Recunoscandu-si teama de apa si faptul ca nu este o inotatoare experimentata, Diana Belbita si-a propus ca in jocul de aseara sa nu cada de pe barna. Desi au fost si incidente neprevazute, precum loviturile nepermise in duelul cu Mariana, runda s-a rejucat si luptatoarea profesionista de MMA a invins categoric.

“Eu raman pe barna ca sa nu cad in apa!”, a fost deviza Dianei Belbita, ori de cate ori s-a aflat pe barna, in batalie.  Aceasta a marturisit la final, bucuroasa ca si-a tinut promisiunea: “Mi-am propus sa nu intru in apa pentru ca inca nu stiam cat de adanca este, asa ca am zis ca nu vreau sa incerc asta. Chiar m-am bucurat de acest joc, a fost pe gustul meu!”.

Scorul a fost strans aseara, iar Diana Belbita a fost una dintre concurentii din Echipa Faimosilor care a redus aceasta distanta, ba chiar a egalat scorul cu 9 la 9. La finalul jocului sportiv, Mariana de la Razboinici a complimentat-o pe adversara si i-a apreciat stilul de luptatoare adevarata.

 “Felicit echipa adversa si, in special, pe Belbita pentru ca este ca un tanc. Asta este jocul si trebuie sa il acceptam ca atare”, spunea aseara Mariana.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *




MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
TV Divertisment Show19 ore ago

Cel mai urmărit show de divertisment din România, Românii au talent, prima semifinală, diseară, la PRO TV

AUDIENȚE TV19 ore ago

Finala Chefi la cuțite, lider de audiență. Mihai Dragomir a câștigat sezonul 13 al show-ului culinar

TV Divertisment Show19 ore ago

Nume noi se alătura în prima Semifinală Romanii au Talent, astăzi, la PRO TV

Emisiuni2 zile ago

Tavi Colen, confesiuni la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Monden2 zile ago

Anamaria Prodan dă cărțile pe față, în direct, la TV: „Acesta este avantajul să ai un iubit mai tânăr!”

Reality Show3 zile ago

Concurenții sunt pregătiți să dea totul în lupta pentru colanul de Imunitate, la Survivor All Stars: ”Suntem aici să câștigăm și ne înfrățim să ducem greul”

AUDIENȚE TV3 zile ago

24 de concurenți s-au calificat în semifinalele Românii au talent. Ultima ediție a preselecțiilor a fost lider absolut de audiență!

Podcast3 zile ago

Fosta vedetă Pro TV, Andreea Liptak spune adevărul despre Andreea Esca | Altceva cu Adrian Artene

Reality Show4 zile ago

Ultimii șapte concurenți încep o nouă săptămână, la Survivor All Stars: ”cât mai rămâne din competiție, trebuie să-mi arăt puterea”

Filme4 zile ago

31 de zile de vară: DIVA va difuza o serie de filme de dragoste irezistibile timp de o lună

ENTERTAINMENT5 zile ago

Am făcut calculul complet! Ireal câți bani a luat Ștefania Stănilă, de la Pro TV, pentru cele 17 săptămâni la SURVIVOR All Stars

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending