Connect with us

ALL MEDIA

Amalia Năstase afirmă că aplicația Hai! de la Cosmote (Telekom) a fost inspirată de un proiect dezvoltat de echipa sa

Published

on

Cosmote a dezvăluit o parte din trecerea la brandul Telekom cu ocazia aplicației Hai! care, conform eventures, agenția condusă de Amalia Năstase, este o aplicație de mobil identică din punct de vedere concept, funcționalitate și scop cu ideea prezentată de echipa ei operatorului de telecom în luna aprilie a anului 2013.

Aplicația Hai! face parte din campania de migrare către noul brand al Romtelecom si Cosmote Romania, de pe 13 septembrie. Amalia Năstase acuză operatorul de telefonie mobilă că s-a inspirat dintr-o aplicație dezvoltată de echipa sa: myprojekts.

Myprojekts este o platformă socială care unește oameni și branduri cu interese comune și le oferă uneltele necesare pentru a-și realiza proiectele din online în offline.

Echipa eventures a lucrat la o aplicație pe care a prezentat-o celor de la Cosmote, în primăvara anului 2013. Oamenii Amaliei Năstase au văzut la acea vreme în Cosmote un posibil partener pentru dezvoltarea unei rețele de socializare pe care agenția o gândise și concepuse.

Pentru că jucătorul de telecom nu s-a angajat într-un parteneriat, eventures a continuat ideea cu fonduri și resurse proprii, sub denumirea de myprojekts și lansând-o în noiembrie 2013 pe www.myprojekts.com.

 Amalia Năstase, Managing Partner Eventures, declară:

“Originalitatea ideii este afectată. Noi am prezentat o idee, am căutat niște posibili parteneri ca să o dezvoltăm, iar acum am regăsit ideea de la care a pornit MyProjekts la ei. Suntem în situația în care campania de promovare MyProjekts care urma să fie lansată de eventures în această toamnă să aibă de suferit.”

Cum răspunde la acuzații Andreea Nemens, director executiv GMP Advertising, agenția  care a realizat conceptul aplicației Hai!, alături de WEBSTYLER:

“Aplicația mobila Hai! a fost dezvoltată pe baza unui concept original GMP și WEBSTYLER, iar  din informațiile care ne-au fost furnizate, nu vedem nici o legatură între aplicația mobila Hai! și site-ul web myprojekts.com.

Site-ul respectiv pare un loc în care oameni care nu se cunosc pot crea proiecte, indiferent de temă și scop, în timp ce aplicația mobila Hai! este o unealtă de planificare și împărtășire live a experiențelor trăite.

În acest moment ne aflăm în plină campanie de teasing, prin urmare anumite funcționalități de interacțiune ale aplicației nu pot fi dezvăluite, dar vă putem spune ca nu au vreo legătură cu tema site-ului în discuție. Vă invităm sâmbătă în București (Piața George Enescu), în Cluj (Piața Unirii) și în Iași (Esplanada Palatului Culturii) să descoperim împreună ce putem face cu aplicația Hai! în timpul evenimentului”.

GMP se ocupă de serviciile de advertising generate de trecerea Romtelecom și Cosmote la brandul Telekom.

Captură aplicație Hai!:

hai telekom

 

Mihai Știrbu este Senior Editor și îi poți scrie la contact(a)radardemedia.ro

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending