Astăzi, de la ora 14:00, pe Antena 1, Alessandra Stoicescu şi Mihai Morar prezintă gala-maraton Ajut eu! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Spectacole

Astăzi, de la ora 14:00, pe Antena 1, Alessandra Stoicescu şi Mihai Morar prezintă gala-maraton Ajut eu!

Published

on

Astăzi, când postul Antena 1 împlineşte 27 de ani de existenţă pe piaţa media, proiectul ambiţios Ajut eu! revine cu o nouă ediţie în care românii de pretutindeni au din nou posibilitatea să schimbe destine şi să trăiască emoţia binelui. După ce anul trecut, platforma www.ajuteu.ro a adus oameni cu dorinţe sau nevoi alături de semenii lor care le pot îndeplini şi, astfel, mii de visuri au devenit realitate, a venit vremea ca unele noi să prindă aripi cu ajutorul românilor din toate colţurile lumii, în cadrul galei-maraton Ajut eu!, difuzată începând cu ora 14:00, la Antena 1. 

 

„Am simţit dintotdeauna că stă în puterea oamenilor să schimbe destine. Mereu, când sar în ajutor, o fac pentru un crez al meu, acela că binele se duce şi se împrăştie peste tot, că din bine se face un lanţ nesfârşit!”, a declarat Alessandra Stoicescu, completând: „Anul acesta, cu fiecare faptă bună, ne simţim şi mai mult împreună. Da, suntem la distanţă, dar mai aproape ca oricând!”. 

Mihai Morar spune, din nou, „Ajut eu!” şi în acest an: „Mă bucur că suntem deja la a doua ediţie Ajut eu! Am fost impresionat să descopăr pe platforma campaniei atât de multe dorinţe altruiste şi motivaţionale şi atât de mulţi oameni pregătiţi să sară în ajutor. Acesta cred că este cel mai nobil lucru pe care îl putem face noi, oamenii!”, a mărturisit Mihai Morar. La rândul lui, acesta a primit de foarte multe ori ajutor de la oameni necunoscuţi. „Cred că asta este ceea ce se numeşte dragoste necondiţionată, atunci când nu ştii dacă vei mai vedea vreodată în viaţa ta acea persoană, dar nu eziţi să o ajuţi. Cred că e cea mai pură formă de compasiune şi gestul care ne face oameni între oameni!”. 

În acest an, alături de gazdele galei, Alessandra Stoicescu şi Mihai Morar, Dorian Popa va transmite live, timp de 5 ore, din culisele galei-maraton Ajut eu! Cu vedetele aflate în platou, Dorian va vorbi despre situaţiile în care au avut nevoie de ajutor, despre oamenii care le-au oferit ajutorul într-un moment neaşteptat, dar şi despre lucrurile bune din ultima perioadă, una atipică şi complet apăsătoare.

 

Amalia Năstase, Antonia, Adelina Pestriţu, Selly, Cuza de la Noaptea Târziu, Răzvan şi Dani, Tequila, Andra Gogan, Mirela Vaida, Alina Puşcaş, Cosmin Seleşi, Iuliana Beregoi, Şerban Copoţ, Dan Badea, fabuloasele Alina Tănasă şi Diana Enciu, Otravă, Carmen Grebenişan, Adda şi Cătălin Rizea, AMI, Liviu Vârciu, Andrei Ştefănescu, Cristi Iacob, Gabriela Szabo, Ozana Barabancea, Laura Lavrig, Nicole Cherry, Amna sau Cocuţa şi Bogdan Boantă sunt doar câteva dintre vedetele care nu au stat pe gânduri şi s-au alăturat şi în acest an campaniei Ajut eu!

 

#emotiedeneoprit #norocdeneoprit #romanideneoprit, acestea sunt coordonatele sub care telespectatorii vor petrece timp de trei zile alături de vedetele Antena 1. Petrecem împreună o zi importantă din istoria României și dăruim aniversarea de 27 de ani de Antena 1 tuturor românilor care își doresc să trăiască emoția binelui.

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending