Connect with us

Emisiuni

Echipa Visuri la cheie va cunoaște o familie care și-a păstrat încrederea, în ciuda tuturor provocărilor

”Mama este Superman. El ajută oamenii, ea mă ajută pe mine”

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

Fiecare seară de miercuri aduce dovada că optimismul încă mai există, chiar și acolo unde durerea pare că a pus stăpânire pe viața oamenilor, că nici măcar cele mai dure greutăți nu-i pot face să renunțe la speranță.

Visuri la cheie revine în această seară, de la ora 21:30, iar echipa va ajunge în Giurgiu, la Cosoba și va descoperi o familie frumoasă, în care mama a făcut orice fel de sacrificiu pentru a le asigura copiilor educația. 

Mihaela Dinu s-a mutat în Giurgiu, după soțul ei, sperând să-și întemeieze o familie. Însă, lucrurile nu au mers deloc așa cum ea a sperat. După cel de-al patrulea copil, bărbatul a părăsit-o și a lăsat-o singură într-o viață încărcată de provocări. ”A fost bine că a plecat, o bătea pe mama”, va spune Nelu, fiul cel mare. Și Mihăiță, copilul cel mic simte că acel moment a fost unul potrivit în viața lor: ”nu vreau niciun tată că nu vreau să o mai bată pe mami. Eroul meu e Superman, iar mama este Superman. El ajută oamenii, ea mă ajută pe mine”. 

După ce ani la rândul a lucrat alături de Nelu pentru a-și ridica o locuință, ea fiind salahor, iar fiul zidar, acum a venit momentul să spere încă o dată. ”Mi-a luat o mare greutate”, va spune femeia după ce va vedea în pragul ușii echipa Visuri la cheie. 

Dragoș, Bucur, Cristina Joia, Alex Gavrilescu și Oana Boghiu vor descoperi niște oameni calzi, darnici și care visează la un viitor mai bun. ”Nu e că e mult de făcut la casă, e ca și cum am face-o de la zero”, va spune Dragoș după ce va vedea cum arată lucrurile în acest moment. 

Cum imposibilul nu există în vocabularul echipei Visuri la cheie, renovarea poate începe. Ce vor pregăti Cristina, Alex și Oana? Cum va arăta casa de o va face pe femeie să spună, la final, că totul ”e de poveste”, descoperim în doar câteva ore!

Nu ratați, de la 21:30, cel de-al treilea episod din sezonul 10 pe PRO TV! Ediția poate fi urmărită, în avans, pe VOYO. Visuri la cheie – Crede în oameni!

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
Reality Show10 ore ago

Szilard si Variu, cei doi mari castigatori ai competitiei „Insula de 1 milion”

ENTERTAINMENT22 de ore ago

VIDEO Huiduielile de la concertul Coldplay de la București, în presa internațională: „S-au reaprins dezbaterile despre rasism în România”

Emisiunio zi ago

URMEAZĂ ÎNTREBAREA Marina Almășan, invitată in emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la KANAL D

Premieră TV3 zile ago

Tablou de familie – Un nou serial turcesc, încărcat de dramatism, în premieră, la Kanal D!

Vedete TV3 zile ago

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, primul interviu de la întoarcerea la PRO TV, față-n față cu Andreea Esca!

FOTBAL3 zile ago

Experții din studiourile UEFA EURO 2024, Ciprian Marica, Răzvan Raț, Laurențiu Reghecampf, Alexandru Chipciu și Florin Răducioiu, oferă primele declarații înainte de startul turneului!

Seriale3 zile ago

Brigada Nimic se apropie de final! Miercuri seară, aventurile celor patru polițiști au adus hohote de râs în casele telespectatorilor

EVENTS3 zile ago

SUMMER GALA – Premiile de vară Radar de Media, ediția a-VI-a, va avea loc la ARISTOCRAT EVENTS HALL

Sport4 zile ago

Costin Ștucan și Cătălin Oprișan sunt prezentatorii Studioului UEFA EURO 2024, la PRO TV!

AUDIENȚE TV5 zile ago

Aseară, comedia a cucerit România! Brigada Nimic a fost, din nou, lider incontestabil de audiență!

Sport5 zile ago

PRO TV anunță echipa celor care vor comenta meciurile de la EURO 2024, din 14 iunie: ”una dintre vocile care vor încerca să ajute telespectatorii să fie implicați total”

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending