Connect with us

Animaţie

Episoade noi din „Miraculos: Buburuza și Motan Noir”, acum pe Disney Channel

Published

on

„Miraculos: Buburuza și Motan Noir” urmărește aventurile a doi adolescenți parizieni cu identități secrete care se transformă în mod magic în super eroi, Buburuza și Motan Noir, pentru a-și salva orașul.

În calitate de super eroi secreți, Buburuza și Motan Noir sunt parteneri de acțiune, dar în viețile lor obișnuite, trebuie să își ascundă identitatea de toată lumea, iar niciunul dintre eroi nu cunoaște adevărata identitate a celuilalt – sau faptul că sunt colegi de clasă! Episoadele noi din sezonul 5 apar astăzi, 20 noiembrie la 18:50 și pot fi vizionate de luni până vineri pe Disney Channel.

Serialul continuă să fie povestea preferată cu super eroi a copiilor și a fost clasat de IMDB printre primele 10 cele mai bune seriale de animație din ultimii 20 de ani, câștigând numeroase premii. Creat de ZAG și coprodus împreună cu Method Animation (Mediawan Kids & Family), serialul de acțiune și comedie cu super-eroi 3D-CGI-animat, „Miraculos: Buburuza și Motan Noir” a devenit un adevărat succes mondial, fiind disponibil în peste 120 de țări din întreaga lume. Serialul are o largă audiență, cu acțiune de super eroi și povești romantice care îi încântă atât pe copiii mai mici, cât și pe preadolescenți.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending