Connect with us

Eurovision

EUROVISION 2017: Robin Bregtsson pentru Suedia pe scena din Kiev!

Published

on

Reclame

RADAR continuă seria participanților cu o piesă  nordică ce pare a fi foarte apreciată. La casele de pariuri, Suedia este momentan pe podium. SVT a organizat și anul acesta celebrul Melodifesstivalen. După 6 show-uri intense, publicul suedez și cel internațional l-a desemnat pe Robin Bregtsson ca participant cu piesa „I cant`t go on”.

 

Despre Robin: 

Robin s-a lansat în 2008 când a terminat al treilea la Idol Suedia. După acest episod a primit un contract cu o casă de discuri și și-a lansat primul single. În 2015 și-a făcut came out-ul și și-a schimbat numele în B Robin ca un nou început. Anul trecut s-a întors ca Robin Bregtsson și a început aventura Melodifestivallen.

 

 

Suedia la Eurovision:

Suedia a debutat în 1958 și este una dintre națiunile de succes din competiție. Suedia a câștigat concursul de 6 ori și a avut clasări în top 5 în ultimii 6 ani. Au găzduit anul trecut concursul în urma victoriei din 2015. Ultimele două victorii au fost în 1999 și 2012, când Loreen a cucerit întreaga piață muzicală mondială cu hitul ei, „Euphoria”.

 

Ai aici un top 10 piese din Suedia:

 

Foto Credit: Grupul Eurovision Romania/Facebook.com

Sunt pasionat de fenomenul Eurovision. Vă țin la curent cu toate informațiile ESC ! Mă puteți contacta pe Facebook sau e-mail.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending