Connect with us

Evenimente

Olga Tudorache si Lucian Nuta, vor rejuca la cererea publicului “Portretul Doamnei T” in 12 Februarie la Teatrul Mic

Spectacolul “Portretul Doamnei T”, care îi are în distribuţie pe Olga Tudorache şi Lucian Nuţă, se va rejuca în 12 februarie 2011, la Teatrul Mic din Bucureşti, la cererea publicului.

Published

on

PORTRETUL DOAMNEI T
de de Ana Maria Bamberger
Regia: Liana Ceterchi
Scenografia: Sanda Mitache
Distributia: OLGA TUDORACHE, LUCIAN NUTA

Foto: Seluta Popescu

Spectacolul “Portretul Doamnei T”, care îi are în distribuţie pe Olga Tudorache şi Lucian Nuţă, se va rejuca în 12 februarie 2011, la Teatrul Mic din Bucureşti, la cererea publicului.
Celebra actriţă Olga Tudorache a interpretat pentru prima dată rolul personajului feminin din acest spectacol în noiembrie 2006 alături de Marius Bodochi.

“Spectacolul leviteaza peste inefabila granita dintre viata personajului si viata actritei devenita personaj. Cu toate astea, am fi intr-o mare eroare daca am crede ca Olga se joaca doar pe sine. Mult mai subtila, ea ne emotioneaza intruchipând personajul care a devenit Doamna T.”, spune Liana Ceterchi, regizorul spectacolului.

Piesa aceasta este cu adevarat povestea mea. Nu am jucat nicio clipa un personaj pentru ca nu era nevoie” marturiseste eroina.   O actrita care isi consuma in solitudinea varstei inaintate rolurile trecute si ramase, un pictor in cautarea Portretului isi povestesc vietile, intr-un dialog plin de confruntari, umor, clipe de poezie si momente de tandrete. O intalnire neintamplatoare si un portret bine facut care spune la fel de multe despre cel care il face ca despre cel pe care il arata.

O potrivire de dincolo de ceea ce poti explica simplu in cuvinte si care nu inceteaza sa ne mire, uneori cu oarecare spaima, dar, mai ales, cu mereu surprinzatoare bucurii“, spune Bamberger despre colaborarea cu marea actrita. Olga Tudorache e de aceeasi parere, iar de data aceasta nu s-a mai simtit intr-un rol.

Lucian Nuta este cunoscut atat din numeroasele filme in care a jucat, ( O vara cu Mara 1988, Sobolanii rosii – 1991, Paradisul in direct – 1994, Niste baieti grozavi – 1987, Doi haiduci si o crasmarita – 1993..), dar si din muzica  romaneasca, datorita numeroaselor si frumoaselor  colaborari cu numerosi artisti consacrati. Acesta  a regizat videoclipuri pentru: Angela Similea si Ovidiu Komornyik (“Suflet pierdut”), Angelique(“ Nu regret”), Alina Mavrodin (“ Povesti de dragoste”), Flavia Stoica (“ Cu tine in gand”), Ovidiu Komornyik(“ Cand vin acasa”) realizand scenariul, regia si productia acestor videoclipuri, in unele dintre ele jucand si ca actor.

Cine doreste sa ii vada pe Olga Tudorache si Lucian Nuta jucand acest spectacol,este invitat in 12 Februarie 2011, la Teatrul Mic, incepand cu orele 19:00.

Comentarii

comments

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Caracaş Relu Timişoara

    3 august 2011 at 09:15

    Luciane te salut …după 20 de ani.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending